Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellnem kellene, hogy ilyen rég nem feküdtem le senkivel?
Harmadik randink volt ma. Szóva kerültek az exek, korábbi kapcsolatok és randiélmények. Elmondtam neki hogy én 17 éves koromtól 23 éves koromig egy sráccal jártam. Vele feküdtem le, meg még miután szakítottunk két sráccal. Azóta (4 éve) senkivel.
Ezen a randipartnerem eléggé megdöbbent. Kvázi megfagyott a hangulat, hogy én kvázi szűz vagyok, meg hogyhogy nem jött össze senkivel a szex az elmúlt években.
Komolyan rosszul esett, olyan támadó ez a számonkérés. Mintha védekeznem kellene hogy én miért nem dugtam fűvel-fával csak mert megtehetem.
Szerintetek?
Ennyi ideig nélkülözni a szexualitást nem normális.
Méghozzá azért mert szüksége van az embernek az intimitásra, ha pedig neked ennyire nincs, akkor valami érzelmi gondok lehetnek
Én 2006 óta nem voltam pasival.
Felnőtt nő vagyok, és soha, semmilyen körülmények között nem fogok magyarázkodni senkinek azért, mit miért tettem, vagy nem tettem.
(Már ha még valaha lefekszem valakivel életemben…)
Te se akarj másoknak megfelelni. Ha sok férfival voltál, az a baj, hogy r…anc vagy, ha kevéssel, akkor meg frigid pitsa. Tökmindegy mit csinálsz, valaki úgyis beléd köt valamiért.
Szerintem őrület, hogy lepontozást, meg privátban beszólásokat kapok azért, mert megválaszoltam a kérdező kérdését, hogy miért gondolta ezt a randipartnere. Engem is ugyanígy elrémisztene. Szerintem ha egy fiatal lány nem igényli a szexuális együttlétet, ott gond van. Az orvostudomány ezt frigiditásnak nevezi, és kezelések vannak rá gyógyszertől pszichoterápián át. És senki nem mondta, hogy fűvel fával dugjon, de azért elég erős red flag ha négy évig érintetlen. Lehetett volna egy bizalmas szexpartnere, vagy kapcsolati próbálkozások, vagy bármi - az élet huszonévesen erről szól (még azoknak is, akik mellette nobel díjas kutatáson dolgoznak, mielőtt valaki a prioritásokról makogna). Ez a véleményem. Ellenérveket szívesen várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!