Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a barátom pénisze. Mit lehet tenni hogy élvezzük a szexet mind a ketten?
Nekem tág a hüvelyem neki kicsi a farka.
Mondta már a kapcsolat elején hogy nem nagy neki.
Talán 13cm lehet szerintem.
Szeretjük egymást de a szex így nem igazán működik.
Mit lehetne tenni? Vagy felejtsük el egymást mert soha nem lesz így jó a szexuális életünk? Próbálom szorítani a hüvelyemmel ha bennem van de így sem igazán érezzük egymást.
Nekem hiányzik a szex és az hogy szex közben egy farokkal elégüljek ki ne kézzel.
2. De ha nem érzek semmit a farkábol és ő pedig lelankad mert nem érzi a hüvelyem annyira hogy elég inger érje akkor nem mondhatom azt hogy nem számít a méret.
És igen is számít a mélység is.
Dehogynem számít, hagyjuk már ezeket.
És különböző pózokat nem próbáltatok, ahol esetleg jobban érzitek egymást? 1es voltam.
Teljesen változó a vagina mérete. Voltam olyan lánnyal akinek az elején 1 ujj ment be, majd nagy nehezen kettő, neki nagyon sokáig kellett előjátékozni és még utána is fájt neki mikor betettem. De találkoztam olyannal is akinek 3 ujj is bement simán, később 4 is és vele nagyon jó volt(mivel átlag feletti a méretem). Szóval valószínűleg a Kérdező is a 2. Kategóriába tartozik
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!