Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A pasik szerszámát illetően mekkora az ideális méret? Nektek is jó szájba venni, vagy ezt csak mi élvezzük? Az alsó, "legfontosabb helyen" kívül hova szeretitek, ha berakják nektek (mell, fenék, száj)?
Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 17:37
1/9 anonim válasza:
15
En is elvezem, szexben csak azt csinalok amit elvezek
Fenek
Szaj
2/9 anonim válasza:
Átlagos méret
Nekem is jó érzés mert felizgat.
3/9 anonim válasza:
Rakd be a mellébe, olcsón megússza az implantot. :)))
4/9 anonim válasza:
17-18 cm és 4,5-5 cm vastag. Szeretem a számmal kényeztetni, melleim között és popsiba is az alap punci mellett.
6/9 anonim válasza:
Ideális méret az ideális pasihoz tartozik aki tudja is használni.
7/9 anonim válasza:
Az én páromé kb. 16 cm, én nagyon imádom. 😊
Magamban érezni és szájjal kényeztetni is szeretem. 😊
8/9 anonim válasza:
16-17 cm a tökéletes.
En szájjal kényeztetni is szeretem, de tudom hogy rengeteg nő nem rajong érte.
19/L
9/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért vannak lepontozva megint, akik igazat írnak. Kb az összes nő olyat szeretne, mint a 4-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!