Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szégyellős vagyok a párom előtt, mert jobbnak látom nálam?
20 éves vagyok, ő 23. 2 hónapja vagyunk együtt. Tehát még friss kapcsolat. Nekem ő az első, ő vette el a szüzességem.
Rettentően szégyellős vagyok előtte. Őt sokkal jobbnak látom magamnál. Eleve nincs egy nőies arcom, neki pedig nagyon helyes arca van.
De a testemet méginkább szégyellem, mindig azt érzem, hogy jobbat érdemel. Pici mellem van, ha kutya pózban vagyunk akkor olyan hülyén “lógnak” pedig nincs lógós cicim alapból. Meg van egy kis narancsbőröm is. Ha markolássza a fenekem akkor is mindig az jár a fejemben, hogy biztos arra gondol, milyen löttyedt. (Igaz nem kondizok de itthon szoktam tornázni, de mégis).
A szemébe is olyan kínosnak érzem a belenézést szex közben, pedig nagyon szeretem és kívánom őt, de mindig arra gondolok, hogy biztos hülyén nézek ki közben.
Amúgy a teste neki sem “tökéletes”, van egy pici pocakja, nem kigyúrt, de én ezeket vonzónak látom benne. Közben meg attól félek, hogy ő az én ilyen kis “hibáimat” undorítónak tartja.
És ami még nagyon bánt az a puncim. Eléggé kilógós a kisajkam. Mikor elvette a szüzességem, akkor szóltam neki, hogy nem vagyok szép odalent. Aztán ahogy levette a bugyimat szinte leszidott, hogy miért beszélek hülyeséget, nagyon kívánatos. Szóval nem tetszett neki, hogy magamat ócsárolom, ezért már nem is mondom neki, hogy szégyellek magamon ezt-azt. Meg nem is mutatom ki, de belül örlődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!