Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy a nők sokkal egyoldalúbban szexelnek, csak a saját kielégülésüket tartják szem előtt?
Kérdező, mindig a pénisz a túl kicsi. Nem baj, hogy a hüvely edzhető és meg tudna tanulni egy nő szorítani is vele mindkét fél örömére. És akkor is a te farkad a túl kicsi, ha könyékig fel tudsz nyúlni a nőbe.
Jöhet a lepontozás, de várom az ellenpéldákat. Hiszen nem a méret a lényeg :) (Csak legyen nagy)
# 32. Soha életemben nem mértem le a farkam vastagságát, a hosszát is csak amikor még szűz voltam kb. 2 alkalommal.
Lehet nem is jól…
Viszont sportoltam fiúkkal/férfiakkal és tudom hogy átlagos a méretem (igen, a öltözőben sokaknak áll).
Én az előző oldalon megejtett utolsó kommentemben csak arra próbáltam rávilágítani, hogy mennyire tipikus és egyoldalú az a hozzáállásod is, hogyha valaki NEKED kis pénisszel rendelkezik, akkor már biztosan objektíve is kicsi neki… És véletlenül sem lehetsz Te túl tág.
A valóságban, extrém eseteket leszámítva nincs olyan, hogy kicsi vagy nagy pénisz, mert amennyire változatosak a hímvesszők méretei izgalmi állapotban, annyira a nők hüvely mérete is…
Tehát mindenki megtalálhatja a magához passzolót, amihez nem túl kicsi vagy túl tág.
Nyílván azoknak a legkönnyebb akiknek a legátlagosabb méreteik vannak, mert abból van a legtöbb.
Viszont a Te hozzáállásod megint csak azt erősíti bennem, hogy a legtöbb nőnek csak elvárásai vannak és azt nem is nézi hogy Ő mit nyújt.
Megdöbbentő, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkeztek a nőkkel kapcsolatban.
Vagy én vagyok szerencsés, hogy mindig odaadó lányokkal jöttem össze, akik nem zsebkendővel a kezükben bújtak ágyba...
Az összes szexualitasu ember közül a legkevesebb orgazmusa a hetero nőknek van, a legtöbb pedig a leszbikusoknak. Az egyéjszakas kalandokba résztvevő nőknek jóval kevesebbszer van orgazmusuk mint a hasonló férfiaknak.
Nem azért de ha általánosítós kedvetekben vagytok, itteni férfiak, akkor nem árt észben tartani, hogy MINDENBEN rosszabbak vagytok a nőknél.
Ez még csak nem is rosszindulat, hanem tény, amire van egy rakás kutatás. Kevesebb orgazmust adtok a nőknek, több káros aberrációtok van, nagyobb eséllyel csaljátok meg a pártokat, nagyobb eséllyel hagyjátok el a gyereketeket, a kapcsolatban a másikra toljátok a házimunkát és a gyereknevelést, és a hab a tortán: statisztikailag ti jelentitek a legnagyobb veszélyt a bolygó összes férfija közül a feleségetekre/gyereketekre.
De persze ne általánosítsunk. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!