Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy a nők sokkal egyoldalúbban szexelnek, csak a saját kielégülésüket tartják szem előtt?
#3.
Nem unom, mivel először kérdezem.
Több száz kérdést feltettem már az oldalon, de ehhez hasonlót még nem.
Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor csend.
Aláírom, minden férfipartneremnek az volt a legfontosabb az ágyban, hogy nekem jó legyen, én sokkal kevésbé tettem meg olyan dolgokat, amik nekem nem okoznak gyönyört, csak nekik. Pl. eszem ágában se volt soha se mélytorkozni és 10 év után is csak azért kezdtem el szopni, mert már én élveztem, nem azért, mert ők. Amúgy ettől függetlenül nem jártak rosszul velem, mert egy férfi akkor élvezi a legjobban a szexet, ha a nő is élvezi és ez a dolog azért találkozik akkor is, ha a nő önzőbb az ágyban.
Csak egy példa: lehet, hogy minden álmod a nődet fenékbe d.ugni, de nem engedi. Ha nagy nehezen engedné, de végigszenvedné az egészet, nagy valószínűséggel te sem élveznéd, kivéve ha épp az a perverzitásod, hogy a másik szenvedésére izgulsz fel. Ilyen meg szerencsére nem sok van, legalábbis én nem futottam bele ilyenbe soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!