Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas vagy négyes szex céljából a netes ismerkedés vagy a swinger klub a célszerübb??
Neten nagyon sok a kamus, de nem lehetetlen, csak sok időt vesz igénybe a szervezés.
Swinger az egyszerűbb, csak azt én kevésbé szeretem.
Egyértelműen swinger. 100% kamumentes, nincs "variálás" hogyaszongya' képcsere, számcsere, mikorholjó - hogy utána mégsem és ghostingoljon az illető. Azonnal face to face látjátok a potenciális partnereket, párokat, s nem kell szervezni a helyet, időt sem mert a klubban minden adott.
A netről sem lehetetlen ha... van rutinotok és szinte végtelen időtök a képkunyeráló kamusok és idióták leveleinek a szűréséhez.
4+2 klub van Bp-n, mindegyiknek más az erőssége, gyengesége másban jobb. Beszéljétek át otthon mit kerestek, mit szeretnétek megélni, mik a tabuk és hajrá :)
Beugrott egy story a közelmúltból amit egy ismerős pár mesélt. Gangbang/bukkake partit szeretett volna és a netről kerestek jelentkezőket az alap minimális elvárásokkal (normális, higiénia, értelmes, egy alap megjelenési szint). Miután átrágták magukat irgalmatlan mennyiségű (több százas nagyságrendű) levéltömegen csuklóból kivágva a láthatóan recskamatyi fotelhuszárokat és idiótákat, a "rendszeresen csináljuk a haverokkal / hatalmas tapasztalatom van stb." figurákból fennmaradt a rostán 39 jelölt. Megírták nekik a helyet, időpontot és a "tutira megyek" 39 fickóból, 1 azaz EGY ember jelent végül fizikailag meg 😅
Nem én voltam, nekem az egyik klubban mesélték el a storyt. Szóval vond le a következtetést hogy klubban vagy netről érdemesebb-e keresni.
4: igazad van. :)
Én viszont valóban ismerek srácokat, akikkel együtt szoktunk egy nő több pasi felállásban szexelni.
Én is tervezem hogy megdugatnàm az asszonyt valakivel, nekem is swingert ajànlottak inkàbb.
Nem tudom egyszerre szoptatni és rendesen nyalni a fenekét sajnos :D Szóval kell valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!