Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kell a szex de nem akarok kapcsit?
Figyelt kérdés
Hiányzik a szex de nem akarok komoly kapcsit mer szeretem a fügetlen életet. Nem hiányzik nekem az hogy vki becsicskítson, a veszekedés, az álandó szaunázások, puncsolni vkinek nekem ezek nem kellenek. Vágyom már a szexkapcsolatokat. Felőlem am lehet dagi ish a csaj csak legyen szép az arca mer szeretem az ijlyen az szinésznős arcú nőket. Én am izmos vok és van autóm. Mit tanácsoltok? 21/F2021. okt. 14. 17:59
1/46 anonim válasza:
azt tudom tanacsolni hogy akkor csak siman szexelj es annyi 😅
2/46 A kérdező kommentje:
De kivel?
2021. okt. 14. 18:01
3/46 anonim válasza:
Ha nem használod a "kapcsi" szót, az egyből tízszeresére növeli a becsajozási esélyeidet.
4/46 A kérdező kommentje:
Mér?
2021. okt. 14. 18:02
5/46 anonim válasza:
Próbáld meg először a magyarnyelvet megtanulni és aztán lehet tudsz kommunikálni is.
SZégyen hogy minden második szó hibás.
6/46 anonim válasza:
kapcsi, mer, fügetlen, vki, becsicskitson, álandó, vkinek, am, ish, mer, ijlyen, am, vok,
Ennyi hiba, szörnyű!!!
7/46 anonim válasza:
Odáig el se olvastam, a kapcsi kicsapta a biztosítékot. 😆
8/46 A kérdező kommentje:
Kérem csak az irjon aki komoly!
2021. okt. 14. 18:09
9/46 anonim válasza:
Neked írjon??
Te aztán komoly vagy!!!
10/46 anonim válasza:
Komolyan mondom, hogy nálam a beugró szint, hogy tudsz helyesen írni és normálisan fogalmazni. Akkor is, ha csak szexről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!