Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kell a szex de nem akarok kapcsit?
Gondolom, az, mikor a barinője rámelegíti, hogy miket talált a telcsijében. 😆
Szóval alapvetően egy kozmopolita gyerek vagyok. Meglehetősen individualista személyiségemből adódóan lételemem a szabadság - és persze egy adott kapcsolaton belül én sem sem szeretem korlátozni a partnerem, az "élni és élni hagyni elvét" vallom. Sajnos viszont az eddigi kapcsolataimban gyakran domináltak és hiányzott bennem az a fajta karakánság, ami egy egyszerű "nem" kimondásához szükséges. A negatív tapasztalataim miatt mostanában szinte ösztönösen kerülöm az olyan élethelyzeteket, melyekből kinőhetne egy komoly kapcsolat. Tudom, ez hiba. Igyekszem leküzdeni, épp ezért fél éve egy intenzív terepiára járok egy szakértőhöz. Viszont a koromból és abból adódóan, hogy immár egy éve nem volt részem semmilyen intim együttlétben, hiányzik a szexualitás intenzív megélése. Ezt a fajta hormonok táplálta nyers energiát persze lehet szublimálni, de nem érzek magamban olyasfajta késztetést és legfőképpen kitartást, hogy az ilyen jellegű ösztönöket szexus helyett például a sportban vezessem le. Született introvertált karakterként pedig nehezemre esik számomra, hogy röpke kalandokba bocsátkozzam (tudnivaló, hogy az olyan nők, akik vevők az ilyesmire, inkább a macsókat preferálják).
Mindezért várom az olyanok építő tanácsait, akik a fenti problémámra adekvát megoldást tudnak tanácsolni.
Na figyi, srác, adok egy tanácsot, kivételesen ingyen, mert szimpi vagy. 😊 Valahol a fenti erőltetetten tudálékos és a kérdésben szereplő ősprimitív között van az a keskeny stiláris mezsgye, amivel ismeretlenül is a siker esélyével lehet megszólítani a - feltételezésem szerint - általad keresett intelligens, kulturált nőket. Ehhez mit szólsz? Gondoltad volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!