Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy amikor nem lehet szinte csak akkor akarok a barátommal szet es maskor soha?
Ha a héten amolyan lopott órákban összefutunk, vagy hataomas balhé veszekedés van es szakitás lóg a levegőben(es szakitani is kéne!!!), olyankor beteges szinten jön szinte belém a szexuális ösztön, nedvesedem akarom szinte már be is lázasodom, és hatalmas szenvedelyes szex is van.
De amikor pl 3 napot egyfolytában együtt tudunk lenni, és mászkalunk ide oda, mint valami nem is tudom, mintha a bnoimmel mászkalnék vagy a szomszéddal, egyenesen el kezdem kerülni is a szexet annyira nem kell, h már szinte taszít..
Igaz ő nem is kezdemenyező, nem udvarol, javarészt egy fa, talán ez lehet az oka.
De mi lenne ha együtt élnénk..?menekülnék egyik szobábol a másikba, vagy a munkába?
Kimondottan csak a "nem szabad-szex" izgat fel :(vagy ha kezdeményezne, akárhogyan. De soha nem kezdeményez ha én nem vagyok magamtol felizgulva nem akarom nincs bennem se tűz se semmi.
Most is ez van.
Ha LEHET akkor nem akarok vele szexelni. Ha viszont nem lehet de gyorsan ellógva akárhonnan összefutok vele vagy, szakitas alatt vagyunk, stb akkor meg kell de akkor meg betegesen kell jóformán:(
Igen abszurd :(
Sok a problémánk. Es pont ezek is csak gerjesztenek😭
Vagy mikor "elrabol"elvisz kocsival kietlen helyekre mint egy r.bancot. de ha ott lenne az ágyban kéznél, akkor meg nem kell😭
Es pedig probalok mindent megtenni pl hogy jo legyen a reggeli szex is mellette ébredve vagy akármi de olyankor se tűz se szenvedély semmi nincs bennem. Igy gyakorta "menekulok".
De rajottem nem kell menekulni mert hagyja. Ha nem kell akkor nem kell nem erolteti
Ismerem a fajtádat. Ilyen a pàrom. Szörnyű. Se vele se nélküle.
Kiveri a balhét, baszogat, hisztizik. Utàna mászik rám mint egy tüzes szuka. Fantasztikus vele a szex.
De sokàig igy nem fog menni. Egyszer elszakad a cèrna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!