Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy amikor nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy amikor nem lehet szinte csak akkor akarok a barátommal szet es maskor soha?

Figyelt kérdés

Ha a héten amolyan lopott órákban összefutunk, vagy hataomas balhé veszekedés van es szakitás lóg a levegőben(es szakitani is kéne!!!), olyankor beteges szinten jön szinte belém a szexuális ösztön, nedvesedem akarom szinte már be is lázasodom, és hatalmas szenvedelyes szex is van.

De amikor pl 3 napot egyfolytában együtt tudunk lenni, és mászkalunk ide oda, mint valami nem is tudom, mintha a bnoimmel mászkalnék vagy a szomszéddal, egyenesen el kezdem kerülni is a szexet annyira nem kell, h már szinte taszít..

Igaz ő nem is kezdemenyező, nem udvarol, javarészt egy fa, talán ez lehet az oka.

De mi lenne ha együtt élnénk..?menekülnék egyik szobábol a másikba, vagy a munkába?

Kimondottan csak a "nem szabad-szex" izgat fel :(vagy ha kezdeményezne, akárhogyan. De soha nem kezdeményez ha én nem vagyok magamtol felizgulva nem akarom nincs bennem se tűz se semmi.

Most is ez van.

Ha LEHET akkor nem akarok vele szexelni. Ha viszont nem lehet de gyorsan ellógva akárhonnan összefutok vele vagy, szakitas alatt vagyunk, stb akkor meg kell de akkor meg betegesen kell jóformán:(

#tilos szex megy csak
2021. szept. 24. 09:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sosem értettem az ilyen párkapcsolatokat...

"Jeje, együtt vagyunk hét éve.." És abból kb érdemleges összefüggő hónap egyhuzamban max 3 volt, mert folyton szakítottak meg összejöttek. Sosem tudtam követni.

Egyébként szerintem ilyen kapcsolatban nem is lehet ellazultan, normális ember módjára dugni egy jót. Kicsit üljetek le beszélgetni, hogy ki mit akar a kapcsolattól, hangolódjatok egymásra, beszéljétek meg a fétiseiteket és ha ezt passzol és igyekeztek kompromisszumokat kötni, akkor folytassátok. Egyébként ez nálam már rég offos kapcsolat lenne.

2021. szept. 24. 10:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de valami gond van a fejedben. :D
2021. szept. 24. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

felnott x generacio, tobbek kozott az enyem is aki nem meregetta a farkat. es jee letezunk.

ez komolyan olyan mintha azt mondogatnad, hogy kenyelmetlen az ulogarnitura az ebedloben. eloszor juss be a hazba ;)

2021. szept. 24. 10:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát vagy ne szakíts és keress meg engem, az is tiltott szex lenne :D
2021. szept. 24. 10:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Rossz kérdéshez válaszoltál? :D

2021. szept. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!