Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha kell a szex de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha kell a szex de nem akarok kapcsit?

Figyelt kérdés
Hiányzik a szex de nem akarok komoly kapcsit mer szeretem a fügetlen életet. Nem hiányzik nekem az hogy vki becsicskítson, a veszekedés, az álandó szaunázások, puncsolni vkinek nekem ezek nem kellenek. Vágyom már a szexkapcsolatokat. Felőlem am lehet dagi ish a csaj csak legyen szép az arca mer szeretem az ijlyen az szinésznős arcú nőket. Én am izmos vok és van autóm. Mit tanácsoltok? 21/F

2021. okt. 14. 17:59
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Szóval,hiányzik a szex,de nem kell kapcsolat.Van olyan internetes oldal,ahol a hölgyek reád várnak,csak fizessél!Továbbá,Budapesten,a nyóckerben,van ilyen hely.Minden nap van,dugható nő.A belépő 2500,hétvégén 3500 forint.Fogyasztani,nem kötelező,de illik.Ingyenreklám nincs,tessék megkeresni!Jó,annyi segítség van,hogy a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár közelében.
2021. nov. 1. 02:48
 42/46 anonim ***** válasza:

Melyik ez a hely?

2021. nov. 1. 05:43
 43/46 anonim ***** válasza:
Továbbra sincs ingyenreklám!Tessék,megkeresni!Maximum,ha találunk mindkettőnknek megfelelő időpontot,elviszlek,ha az én belépőmet is állod.
2021. nov. 1. 10:26
 44/46 anonim ***** válasza:
Nem akarok elmenni, csak kíváncsi vagyok, nem tudtam h van Bpn ilyen hely.
2021. nov. 1. 12:23
 45/46 anonim ***** válasza:
50%
Akkor ezt még egyszer! Nem akarsz menni,de tudni akarod,hogy hol van. Miért érdekel a cím,ha nem akarsz oda elmenni? Az ajánlatom,továbbra is áll.Nézünk egy időpontot,engem befizetsz,te meg kint maradsz.Akár haza is mehetsz.Szóval vagy kutakodsz,ismerősöket kérdezel vagy eljössz velem,de nem jössz be.Ér ez neked 2550,hétvégén 3500 forintot vagy nem ér meg ennyit? Esetleg elsétálsz a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár épületéhez és minden irányban mész max 200 métert.Egy kicsit macerás,de talán max 5 lehetőséget kell csak bejárnod.
2021. nov. 1. 12:43
 46/46 anonim ***** válasza:
#45 Köszi az infót. Tényleg csak kiváncsiság, nem veszek igénybe ilyet egyébként, csak meglepett h van ilyen.
2021. nov. 1. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!