Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elég régóta együtt vagyok a párommal de a páromnak van egy nővére kb egy év van köztük és régebben nem de mostanában eléggé elkezdett bejönni a nővére (kb 1 éve) Szerintetek erre mi a magyarázat illetve normális ez? Vagy ezt le kellene küzdeni?
Figyelt kérdés
A párom testvére azelőtt vékonyabb volt és most kicsit ducibb lett és a melle is megnőtt
Kicsit ezért kezdett el vonzani
26/F
2021. okt. 20. 05:18
51/57 anonim válasza:
Én 21 voltam, amikor eggyütt voltam egy 19 éves csajjal már 3 éve. Akkoriban lett a húga 16. Lett szép keres segge, melle, szép kis csípője, sminkelgetni kezdett, kirakta a cicit. A nővére csak 180centis változatban, hosszú combokkal, de arcra akár ikrek is lehettek volna. Rendszeresen stíröltem, mondogattma is a csajomnak, a húgoddal lesz bajotok a pasik miatt. rájött szép lassan, hogy megdugnám a hugit és ezen állandóan veszekedtünk.
húgi egyszer-kétszer hallotta, volt egy nyári buli náluk, éjfél fele mindenki be volt baszva, a húgival a kert végébe farakással teli kis ól mögött smároltunk, meg kiverte
52/57 anonim válasza:
51es remélem utána dobott a barátnőd. Legalább láttad a sunáját a huginak?
53/57 anonim válasza:
Azóta megdugtad már a nővérét? Mesélj.
54/57 anonim válasza:
Én végig kúrtam egyszer a fél családot... A csajom nőverét az anyját, az anyjának a hugat... Heheh
55/57 anonim válasza:
Oszt eszt most minek emelted ki???
56/57 A kérdező kommentje:
Mert mért ne..
2023. júl. 13. 15:47
57/57 anonim válasza:
Ha később, az életben, netàn már házasságban meg akarsz dugni mindenkit, aki jól vagy jobban néz ki a jelen pàrodnàl, sok bajod, problémád lesz. Sokkal fontosabb, hogy megtaláld a külsők mellett azokat az értékeket a pàrodban, ami a jövőtök tekintetében a legjobb, legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!