Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elég régóta együtt vagyok a párommal de a páromnak van egy nővére kb egy év van köztük és régebben nem de mostanában eléggé elkezdett bejönni a nővére (kb 1 éve) Szerintetek erre mi a magyarázat illetve normális ez? Vagy ezt le kellene küzdeni?
A párom testvére azelőtt vékonyabb volt és most kicsit ducibb lett és a melle is megnőtt
Kicsit ezért kezdett el vonzani
26/F
Mekkora lett a melle? Hány kb. ugrott fel rá?
Barátnőd nem sejti, hogy bejön neked?
Én a húg vagyok, a nővérem 2 pasija is csalta őket velem. Egy pasiját "megörököltem" miután kiköltözött külföldre a nővérem velem járt tovább még 2 évet.
A nővérem vékony, magas, model alkat. Én alacsony, telt nagy a mellem és a picsám. Mégis a nővérem öszes pasija bármiben benne lett volna egy balfaszt amelyik egy nyuszi volt.
Előfordul, hogy a testi adottságain kívül más is változik.
Én minél jobban megismertem a feleségem húgát annál szimpatikusabb lett.
Sok időt töltöttünk együtt, és egy idő után már rá gondoltam szex közben is.
De ha ezt bevallja az ember a feleségének azt nembiztos hogy a kapcsolat
túléli. Most próbálok távolságtartóbb lenni. De nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!