Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már elég régóta együtt vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már elég régóta együtt vagyok a párommal de a páromnak van egy nővére kb egy év van köztük és régebben nem de mostanában eléggé elkezdett bejönni a nővére (kb 1 éve) Szerintetek erre mi a magyarázat illetve normális ez? Vagy ezt le kellene küzdeni?

Figyelt kérdés

A párom testvére azelőtt vékonyabb volt és most kicsit ducibb lett és a melle is megnőtt

Kicsit ezért kezdett el vonzani

26/F

2021. okt. 20. 05:18
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
93%

Ha már hazavitted, miért álltatok meg a kocsiban?🤔

2022. aug. 3. 11:49
 32/57 anonim ***** válasza:
83%

Az iszogatós este nem nálunk volt. Ha nálunk lett volna akkor én is iszok,

és úgy nem vezetek. Egy közeli nagyvárosban volt a barátnőivel,

és lekéste az utolsó buszt. Ezért érte mentem, és hazavittem.

Útközben kérte, hogy álljak meg valahol kicsit. Az "eset" ott történt.

Ha hazaviszem a kedves édesanyja (az anyósom) vélhetően nem tolerálta

volna jól hogy megcsalom a másik lányát. És a feleségemnek is feltűnt

volna szerintem, hogy a félórás út mennyire elhúzódik.

2022. aug. 3. 13:07
 33/57 anonim ***** válasza:
74%
31 vagyok. Nekem miért nincs ilyen huga az asszonynak??😆😆
2022. aug. 3. 13:25
 34/57 anonim ***** válasza:
93%
Lol, micsoda történetek! Nekem ilyen kísértéssel soha nem kellett megküzdenem: egyik nőmnek sem volt lánytestvére. 😁
2022. szept. 18. 20:59
 35/57 anonim ***** válasza:
92%
34-es, én is pont ezen gondolkodtam.... Mind fiú, max volt aki meleg volt, de az nem pálya nekem.
2022. szept. 19. 06:31
 36/57 anonim ***** válasza:
55%

Persze, hogy normális. Az emberek változnak. Lehet, hpgy ő változott külsőre, a te ízlésed formálódott.

Nekem 2005-2007-ban volt egy 21 éves csajom, akinek idő közben a húga megnőiesedett, 14 éves kis fruskából dögös 17 éves vadmacska lett. A barátnőm, csak extra durván jó nő kiadásban. Minden ami szép és jó volt a barátnőm, ami tetszett, az rajta extra duplán megvolt.

Szerencsére az ízlése is hasonló volt mint a nővévérenk, kb. 1,5 évig dugtunk titokban. Amíg a nővére napközben egyetemen volt én lógtam, a csajszi is a középiskolából, anya-apa dolgozott mi meg fél munkanapokat átkfeéltünk a házukban. Egy hatalmas nagy hodályban laktak, megjártunk mindne szobát és ágyat. Azt külön szerettük, ha a nővére francia ágyában lovagolhat meg. Az valami féle elégtétel volt számára a nővére felé, olyankor hatalmasakat sikongatva élveztett el :) De imádott a nővére foteljában is belémülni. De izgatta a papa és a mama hitvesi ágya. De legtöbbször egy emeleti vendég szobában dugtunk, ahová max Karácsonyra jttk pár napra rokonok, amúgy minden le volt takarva.

2022. dec. 12. 16:10
 37/57 anonim ***** válasza:
24%

#36 a vendég szoba azért is volt kifejezetten ideális, mert a ház egy félre eső részén volt és eszébe sem jutott oda bárkinek is bejönni, mert azért volt olyan párszor, nagyban keféltünk és hazajött ez vagy az... egyszer több órát voltam ott... de volt olyan is, amikor kijöttem onnan és mentem a barátnőm szobájába, hy, a hugod engedett be.... ja, beengedett, csak elég mélyre még 5 perce is :D

volt amikor pár perc különbséggel megjárattam mindkettőben a afarkam... volt amikor hugi puncinedvétől gyöngyözött a farkam. vagy a hugi kifejezetten szerete.... na mindegy :D rég volt, szép volt.

2022. dec. 12. 16:14
 38/57 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol a tesó durván bejött. Volt olyan ahol erre közben jöttem rá. Itt a lány is vevő volt a közeledésemre amíg jártam a húgával, a nővére is leápolt. Párszor feljött hozzánk.

De volt olyan amikor a nővérke tetszett, de a hugi jött össze barátnőnek, de végig a nővérébe voltam szerelmes. A kiscsaj meg annyira belémesett, hogy fel sem tűnt, neki, hogy a durván jó nő, nagymellű nővérére csorgatom a nyálam. Ebből volt is gond, mert a nővérének feltűnt és egy családi buli alkalmával a nővérke többet ivott és lekaptam, meg smároltunk és a farkam markolászta... de ennyi majd ivott még kettőt és elkezdett járni a pofája és a szülők fülébe jutott, akik szószerint kidobtak a házból és eltitottak a lánytól :D

2022. dec. 12. 16:46
 39/57 anonim ***** válasza:
77%
38as hazudik, én vagyok a húg és velem is csak összejönni szeretett volna, de még az se jött össze neki. Kicsi volt a kukija, úgyh még a szexig se jutottunk el. Rendszeresen banánt rakott az alsójába, nyáron is strandon.
2022. dec. 12. 17:43
 40/57 anonim ***** válasza:
72%

Én 10 éve Karácsonykor jól megdöngettem a barátnőm iker testvérét. :D A barátnőm elutazott a szülőkkel vidékre, amiről nem nem szólt én meg elmentem hozzájuk ajándékokkal meg minden. Azonnal tudtam amikor ajtót nyitott, hogy ez nem a barátnőm, semmi átverés, vagy ilyesmi. :D

tesó beinvitált, megkínált ezzel-azzal és végülis másnap délelőtt mentem haza 3x megkeféltette magát velem.

Később erről beszéltünk azt mondta csak kaváncsi volt rá, hogy mi olyan jó bennem, mert a testvére állandóan áradozik :D

2022. dec. 25. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!