Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akit zavar az ha egy fiú egyáltalán nem jár bulizni?
Figyelt kérdés
Egy olyan lánynál aki jár bulizni annál kizáró ok ez?2021. okt. 19. 18:31
1/4 anonim válasza:
Nem kizaró ok, max otthon marad. :D Bár én nem ismerkedtem még olyan sraccal aki nem szeretett bulizni. Mert mindig bulikban ismerkedem.
2/4 anonim válasza:
Biztos van olyan. Engem nem zavarna.
3/4 anonim válasza:
Engem nem zavar. Ha nem lenne egy barátja sem, az már gyanús lenne viszont.
4/4 anonim válasza:
Önmagában nem gond, bár jobb ha az érdeklődési kör közös. Az zavaró, ha egy otthonülő típus akit nem lehet kirobbantani a négy fal közül és úgy kell harapófogóval kihúzni belőle minden szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!