Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt 30 + szűzfiú? Vagy 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt 30 + szűzfiú? Vagy 25 +? Ha igen, miért vagytok még azok? Egyáltalán zavar már titeket ez az állapot?

Figyelt kérdés
Én fél év múlva 30 leszek...Szűz vagyok, soha ne mvolt barátnőm.
2017. márc. 2. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem a "fájdalmadat" Én 28 vagyok és szűz és nekem se volt még egy barátnőm se... pedig már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet a szex, de hát ez van. Amúgy félénk vagyok meg minden. :(
2017. márc. 2. 12:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Jelen, bár a 30 feletti korosztályra a fiú erős túlzás, még akkor is ha szűz.

Nem nagyon érdekel már évek óta. Be kell látni, aki ronda és intellektuális, azt a nők túlnyomó többsége messzire elkerüli. Anyagilag nem vagyok rossz, de ezt nem szoktam híresztelni, olyan nő amúgy sem kellene soha, akinek ez szempont.

2017. márc. 2. 12:49
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

28 vagyok. Volt már barátnőm, de odáig nem jutottunk el. Pár éve még zavart a dolog, de mára beletörődtem.

Ha lesz valakim - amire per pillanat sok esélyt nem látok - majd kiderül mi és hogy lesz.

De ha nem lesz sem érdekel már.

2017. márc. 2. 13:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

En csak ismerek valakit aki 26, de meg nem is csokolozott.

Nem tudom miert van, pedig eleg okos, sajnis nem lattam meg.

2017. márc. 2. 14:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Jelen. 31 vagyok, és még nem sikerült soha. Mikor tetszett valaki arról kiderült, hogy foglalt, úgyhogy már eleve bukta, máskor én nem érdekeltem, online ha vissza is írnak nők, akkor is csak azért, hogy megmondják most épp foglaltak vagy nem keresnek partnert. Vagy vissza se írnak - ez a jellemzőbb.

Amúgy alacsony vagyok, olyan 165 körüli, mondták már, hogy helyes vagyok, de gyanítom, hogy a magasságom eléggé korlátoz. Elismerem gyakran gátlásos vagyok, a tapasztalataim miatt, hogy soha nem jött még össze már nem nagyon merek kezdeményezni személyesen. Mindig eszembe jut, hogy egyelőre saját lakás nélkül - gyűjtök rá, talán 1-2 év múlva össze is jön - szűzen és párkapcsolati tapasztalat híján nem is tudnék nyújtani sok mindent.

2017. márc. 2. 17:50
 6/17 anonim ***** válasza:
23%

Én 15 évesen dugtam elsőnek! Van akinek nem jön össze csak sokkal később. Ez nem hiszem hogy gàz lenne.

Ami biztos hogy az illető vagy nagyon ronda (vagy csak dagi) vagy szemilyéségre riasztó,esetleg unalmas. Persze olyan is előfordul aki komplexusos hogy ő nem lesz megfelelő, kicsi a farka stb.

Ha próbálkoztok a csajoknál és 100 elutasít akkor ne adjàtok fel és tegyetek próbát a 101. Nél is!

Egyedűl csak azokat tartom szànalmasnak akiknek nem jön össze és ezért elmennek egy prostihoz.

2018. márc. 29. 12:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy így semmit sem tudnál adni egy párkapcsolatban! Én 22 évesen vesztettem el, akkor volt az első párkapcsolatom, és hamar bele lehet jönni.
2018. márc. 31. 08:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok. Előnytelen külsejű, kövér, és mellé önbizalomhiányos, aki ráadásul (még) nem rendelkezik egzisztenciával. Ennyi a történet.
2018. júl. 26. 22:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

9

Egy szmájlitól még nem leszel se jobb, se több. XD

2018. júl. 26. 23:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Na kinek sikerült elveszíteni?
2018. júl. 27. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!