Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt 30 + szűzfiú? Vagy 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt 30 + szűzfiú? Vagy 25 +? Ha igen, miért vagytok még azok? Egyáltalán zavar már titeket ez az állapot?

Figyelt kérdés
Én fél év múlva 30 leszek...Szűz vagyok, soha ne mvolt barátnőm.
2017. márc. 2. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
45éves szűz vagyok szeptemberi születésű :D 19évesen sikerült akkor már nagyon zavart,10és fél évesen már volt zuhatag,már 11évesen körbeálltak a 50es nők templom után mert ministránsfiú voltam :) De aranyos fijjú :)csak sajna nem sikerült ivaroznom akkor még velük,pedig mindig randiztam velük :D
2018. júl. 27. 01:04
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
#12 Bocs ma front van...
2018. júl. 27. 01:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Én 25 éves szűz vagyok, annyi nőt felhajthattam volna amennyit akarok, ha nem szenvedtem volna egy erősebb egészségügyi károsodást.

Bármikor elveszthetném, mert igaz, hogy az egészségügyi állapotom leromlott, de még mindig jó pasi vagyok.

De nem csajozok mert állandóan fáj a fejem és nem tudok aludni. És nem is zavar, hogy nem vesztettem el...

2020. jún. 28. 21:37
 14/17 anonim válasza:
Sok sikert mindenkinek :) Esetleg próbálkozzatok rondácska nőknél, akiknek pasi nem jön össze
2020. aug. 7. 19:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincs ronda nő,csak mindenkinek más tettszik.
2020. aug. 7. 19:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Pont fél év múlva leszek 30 és szintén szűz. 25 évesen valami megváltozott bennem, valószínűleg az egészségi állapotomra ráment az éveken át tartó depresszió. Ellőte nagyon fájt, hogy nincs szex, nincs szeretkezés, összebújás, akkor még el tudtam magamról mondani, hogy jó lenne egy társ. Mára olyan a libidóm is, hogy ha nagyon akarom, akkor van, ha nem foglalkozom vele, akkor semmi. Az éjjeli merevedéseim közel a nullára csökkentek már évek óta. Pár hónapja volt egy nap, hogy arra ébredtem,

hogy valami kemény. Szóval nem szervi probléma, de akkor sem bíztató. Szerintem igaz a mondás, amit nem használsz, az szép lassan elsorvad, és ez igaz a lélekre is. Őszintén szólva keresztül mentem azon a fázison, hogy ez az érzés domináljon bennem. Tisztában vagyok vele, hogy akik elveszítették mikor ott volt az ideje, most úgy élik mindennapjaikat, hogy nekik az természetes, hogy van szex, meg valaki mellettük, mint a mindennapi étel, ital, és egyéb. Ezzel ne is vitázzon senki, mert tudom hogy így van. Amiben van részed, egy ideig nagyon érdekes, aztán természetes és igényled, ha meg nincs viszonyítási alapod, akkor az lesz a természetes, és egy idő után már gondolatban is idegen számodra az az érzés, hogy valaki mást magad mellé engedj, hogy az életed része legyen. Fura elmagyarázni, no mindegy. Az érti, aki megvan legalább 30 körül és szűz. Persze nem vagyunk egyformák, de én részemről így érzek. Gondoljunk csak bele, ha egy férfi élete végéig olyan kegyetlenül szenvedne a szexualitás hiányától, akkor nem érnénk meg a 40-et sem, mert az az érzés ami még kamaszkorban, meg huszas évek elején van, hát az kegyetlen, annak nehéz, aki él szexuális életet, de közben vannak időszakok, hogy nincs neki kivel. Ez így jó lett kitalálva szerintem, hogy egy idő után a szervezetünk feladja a riadóztatást.

2020. nov. 20. 06:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Nemsokára 31 leszek, szociális szorongásom vam, emellett alacsony vagyok és ronda arcom van. Eddig mindenki visszautasított, randim összesen 1 volt, egy kövér cigánylánnyal de neki sem kellettem. Prostihoz kéne menni, ez az egyetlen esély.
2020. nov. 20. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!