Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzi azt két ember hogy működik köztük a kémia?
Pontosan mi az amitől beindul a kémia?
eddig velem egyszer volt ilyen de akkor nagyon és kölcsönös volt.
Az első látásra szerelemnek van hozzá közé?
A szerelem és a kémia nem járnak kéz a kézben.
Nekem sem volt túl sokszor ilyen, de akkor azt érzem, hogy kell a másik teste, személye, közelsége. Ezek nem voltak hosszútávú kapcsolatok.
A “beindul a kémia” nem olyasvalami, ami valamitől beindul. Nem rakhatsz össze véletlenszerűen két embert, várva hogy beinduljon köztük valami.
Nem hiszem, hogy ezt meg lehet magyarázni normál felfogással. Ez több, mint szimpla szimpátia. Ahhoz tudnám hasonlítani, hogy vannak a puzzle darabkái, és ezek egész pontosan passzolnak a körülöttük álló darabkákhoz.
Vannak emberek, akik ennyire vonzzák egymást. A lélek? A test? Az elme? Erre nem tudom a választ.
Nekem egyszer volt ilyen, a ma már férjem hangja!
Mikor meghallottam, úgy voltam vele, hogy most de máris azonnal akarom vele a szexet!
Egyből beindult a “kémia” 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!