Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire mondják pontosan hogy 2 ember között működik a kémia? Csak szexnél derül ez ki?
Nehéz körül írni, már ahogy egymásra néznek.
1#
Én ha ránézek egy pasira, azonnal el tudom dönteni, hogy szívesen lefeküdnék-e vele, vagy irtózom tőle. Persze ha megszólal és kiderül, hogy egy bunkó, akkor ugrik a varázs. De sokszor olyan pasi sem jön be, aki amúgy objektívan nézve jó pasi. A nők állítólag érzik, hogy kivel passzolnak össze a génjeik.
Férfiakról nem tudom, de biztos nekik is van olyan, hogy valaki jobban bejön, mint egy másik nő.
Volt olyan csajom aki hibátlan alakú, szèp arcú gyönyörű nő volt. Nem kívántam túlzottan, az elmegy kategóriában mozgott, a szex átlag alatti volt vele az illatát, a puncija ízét sem szerettem.
Aztán jött egy szeplős, átlagos alakú nő. Ahogy rámmosolygott már kőkemény volt a farkam, ha megéreztem az illatàt már másztam volna rà. A szex őrületes volt vele. Már 5 éve együtt vagyunk de nem győzök vele betelni.
Na ez a kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!