Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan volt már veletek, hogy az egyik fél azt gondolta csodásan működik a kémia, a másiknak pedig alig valamit jelentett a szex a másikkal? Melyik fél voltál?
Ember!
Legalább fogalmad legyen róla, hogy mit beszélsz!
A "kémia" itt azt jelenti, hogy a férfiak immunrendszerének maradványai kirakódnak a bőrre. Ezt megérzik a nők (tudat alatt), és ahhoz ragaszkodnak, akinek az immunrendszere eléggé különbözik az övéktől.
A másik irányban pedig úgy működik, hogy a nők szeméremdombján különleges mirigyek olyan feromont termelnek, amelytől a férfiak bátrabbak lesznek. Ez is tudattalan.
De, amint látod, ez KETTŐ folyamat, és semmi közük egymáshoz!
Simán lehet olyan, hogy a nő rá se bír nézni a férfira, míg a férfi istennőnek látja azt a nőt!
Igen, volt ilyen. Én voltam akinél nem volt meg a szexuális vonzalom, míg a pasi nagyon kívánt engem.
Ez a kettő független egymástól, bár tény hogy ha kölcsönös a dolog, akkor az szerintem felerősíti mindenkiben az érzést
N
Én most is ebben vagyok.
A párom teljesen oda van értem mindenhogy. Nekem nincs meg az a plusz amitől jobban kívánjam és szeressek vele együtt annyira amennyire kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!