Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan,aki viszonzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan,aki viszonzás nélkül lesz*pna valakit?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy a másik fél nem csinál cserébe semmit

2021. okt. 16. 09:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%

Teljesen igazad van, nincs semmi harag, semmi probléma.

Én is halottam már sok sok rosszat az itt lévő férfiakról is, és nőkről is, úgyhogy teljesen igazad van.

Sajnos az egy általános probléma itt is, és a netes társkeresőkön, szexpartner keresőkön is, hogy van pár idióta, aki elk@rta ezt a dolgot, és így ha néha néha akad egy-két normális, sajnos az is megy az általánosításba.

Ezzel nem tudunk mit tenni.😭

Szép napot neked Zsike. 🌝

Remélem ezért nem haragszol. ☺

/20/

2021. okt. 21. 10:12
 22/23 anonim ***** válasza:
87%

Goveret/erzsi/zoli ..ufo/vegyestüzelésű... kitudja mi...zaklatsz, beszólsz másnak az anyjára, kamuzol....rontod a levegőt. Egy szóval: toxikus!! Ment a feljelentés!

Kétlem hogy bármelyik pasi egyáltalán rádnézne amilyen szutyok a lelked, nem hogy engedjenek neked bármi ilyesmit. Am aki más anyjával jön az számomra 50 IQ alatti ;) tehetsz egy szívességet, vidd ki más szemetét!

2021. okt. 21. 14:49
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

21-es!

egyaltalan nem haragszom!ugy igaz ahogy irtad! nekem eddig kizarolag rossz tapaszrtalatom volt innet pasasokkal!

soha tobet innet senkikkel!-(inkabb hhagynam bevarrni a pi.....t)-

ket lannyyal volt dolgom innet azz eggeszen mas teszta jol kinyaltuk egymast!!isteni volt azzota is tart a kapcsolat!

innett csak a ferfiak a taplok!!

az ahogy itt egy-egy himsoviniszta gyoker mit ir rolam? le se sz...om!!! hidegen hagy teljesen!

amit torolt a CENZ-ne es az URA,az attol meg igaz marad!

azt irta a "22"-eske idiota,;-"ment a feljelentes"!!

ezen jot nevettem!!

jujjj te kis te! most azztan ugy megijedtemù hogy okolbeszorult a buvgyim!!! lol-lol-lol-lol-😂 😂 😂

2021. okt. 22. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!