Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan,aki viszonzás nélkül lesz*pna valakit?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy a másik fél nem csinál cserébe semmit2021. okt. 16. 09:48
11/23 anonim válasza:
Én nem szopok, amíg legalább egyszer ki nem nyalt akivel ismerkedek. Hogy ne képzelje, hogy majd rendszeresen csak egy oldalú lesz az orál. Néha persze rendben van, de csak kapcsolatban. Bár nálunk 99%ban viszonzott, és nagyon ritka a csak orál. Az elején viszont, meg random emberekkel viszont nincs potya szopás.
12/23 anonim válasza:
Az aktuális páromnak bármikor szívesen csináltam, mivel imádom csinálni, és látni, hogy mennyire fel tudja ez izgatni a pasikat random
14/23 anonim válasza:
en nem csak szoptam faszokat spontan,hanem ma is szopom a faszt spontan csak ugy !imadok szopni! elvezem nagyon a f@szt
39N
15/23 anonim válasza:
Így van.
Ezek csudi jó dolgok.
Én férfiként bármikor bárkit kinyalok /nőket/, ha megvan egy minimális szimpátia. 😜🤪
17/23 anonim válasza:
14-es ideális Nő😃
Szivesen megismernék hasoló Hölgyel😉
62F
18/23 anonim válasza:
14 -es goveret, ful kamu, sztem ő valójában homi csávó!!! csak ignoráljátok ő mindenhova ezeket írja... -.-
19/23 anonim válasza:
Persze, akivel egyébként szexelünk is, vagy szeretnék a jövőben. Idegent biztos nem.
20/23 anonim válasza:
18 as.
Lehet, hogy igazad van, mert a Goveret irásaira már én is fölfigyeltem.
Sőt. Én privátot is írtam neki, hogy ő szopik, én meg nyalom, de nem válaszolt.
Érdekes. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!