Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok hozzá, ha kiderülne, hogy a pasitoknak van egy pár dildója és anal plug-ja?

Figyelt kérdés
Akár egy véletlen folytán, akár ő maga vallaná be, hogy régóta érdekli a téma és gyakran használja ezeket az eszközöket csak idáig titokban tette. Kiábrándulnátok belőle, elnéznétek neki, vagy esetleg beszállnátok?
2021. okt. 15. 00:12
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Repülne. Nem túl férfias…
2021. okt. 15. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagos szexualitású, toleranciával rendelkező nők többsége azonnal offolná. Viszont a nem átlagos, hanem nagyon is nyitott nők viszont téged fognak offolni ha privit írsz nekik "szia ismi / nem akarod-e..." típusú szöveggel :D
2021. okt. 15. 01:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak a maradiak utasítanák el ez miatt.Azokért meg nem kár,mert unalmasak és a másikra nincsenek tekintettel,tehát önzőek.
2021. okt. 15. 07:35
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Hombár vagy ???
2021. okt. 15. 07:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell homárnak lenni ahhoz hogy valaki ferfiként hasznaljon dildot :D

Homár akkor ha pasival csinálja

2021. okt. 15. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A barátomnál az éjjeli szekrény fiókjában találtam egy anal plugot. Először furának találtam, igazából hallani se akartam róla, aztán végülis nem zavart, hogy kipróbáljuk. Az hogy látom rajta az élvezetet, sikerült elfeledtetni a buta sztereoptípiákat meg tabukat.
2021. okt. 15. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!