Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babapunciból saláta punci??
Figyelt kérdés
Egy éve még babapuncim volt, nem lógott ki semmi, és telt volt az egész, tuti hogy az volt, mert néztem képeket és ugyanolyan baba volt. Most már saláta ez hogy lehet? Nem úgy van hogy salátával születik az ember? A saláta punci babapunciból lesz? Nem vagyok már kamasz sőt tini sem, nem értem a változást.2021. okt. 14. 17:48
31/32 A kérdező kommentje:
31-es olvass utána és ne kezdd el lejáratni magad, mert tiltva leszel... Nem megyek le a szintedre de lenne hozzád pár szavam, hogy megtanuld a másik felé a tiszteletet, főleg ha nőről van szó. Szánalmas a viselkedésed.
Igen visszafejlődik, az embriócsomó elér egy bizonyos fejlettségi szintet (lásd a mellbimbó megléte) és aztán elkezd a neméhez illő (szóval férfi) hormonok hatására visszafejlődni. ;) Ha ezt te máshogy értelmezted, az bizonyára rád jellemző, bár ezt nem én írtam, hanem te gondolod magadról...
2021. okt. 19. 15:09
32/32 A kérdező kommentje:
Eddig kb 50 hozzászólásból kb 10 az enyém, és kb 15 olyan primitív személyeké, akik törölve lettek, azért ez sokat elárul erről az oldalról. Vannak kivételek, azt hittem több értelmes választ kapok és csak 1-2 ilyen beteg szitkolódás mint a tied. De 31-es a pontértékedből is látszik, mekkora egy piti troll vagy az oldalon, az ilyenekkel alapjáraton nem állok le levelezni, de remélem megtanulod hogy az internet nem arra való, hogy a személyes lelki bántalmaidat itt szórd szét a másikat megnevezve. Nézz magadba, mert jelenleg annyit érsz amennyit itt megnyilvánulsz, és hadd ne kelljen megsúgnom hogy az mennyi.
2021. okt. 19. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!