Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Babapunciból saláta punci??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babapunciból saláta punci??

Figyelt kérdés
Egy éve még babapuncim volt, nem lógott ki semmi, és telt volt az egész, tuti hogy az volt, mert néztem képeket és ugyanolyan baba volt. Most már saláta ez hogy lehet? Nem úgy van hogy salátával születik az ember? A saláta punci babapunciból lesz? Nem vagyok már kamasz sőt tini sem, nem értem a változást.

2021. okt. 14. 17:48
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

12 ?

Mutalódás? :D Hol élsz, a marvel filmekben?

2021. okt. 14. 21:34
 12/32 anonim ***** válasza:
36%
Anatómia, mutalodas. Jobb ha rá keresel.
2021. okt. 15. 03:51
 13/32 A kérdező kommentje:
A mutálódás ha eddig nem tudtad volna külső hatásra a gének megváltoznak, nem megy egyről a kettőre, konkrétan egyféle mutálódáshoz több tízezer év kell. Erre nem kerestem rá, tudtam. Csak hogy tájékozott legyél, ezt itt hagyom neked.
2021. okt. 15. 06:33
 14/32 anonim ***** válasza:
44%

Serdülő kor! Mond valamit biztos okoska!

Hangja egy serdulonek változik azt is hívják mutálódásnak ( Marvel 😂😂) úgy testi és szellemi változáson megy át a serdülő ifjonc. Van akinél 30 évesen jön a testi változás gyors lefolyása. Te is lehetsz egy okoskodó nő, semmihez nem értesz de mindent is tudsz!!!!

2021. okt. 15. 07:46
 15/32 A kérdező kommentje:
14-es ha a szövegértés nem megy, írtam is: már nrm vagyok tini, nem serdülök sehova, már túlestem a kamasz koron. De ezt neked hiába írom, nem fogod fel. Értem, vannak akiknél később jön, de nálam nem, már 6-7 éve befejeződött bármiféle serdülésem. :) és kb 9 évesen kezdődött, volt ideje végbemenni.
2021. okt. 15. 07:50
 16/32 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy mutálni a fiúk szoktak: nem mutálódnak... Atyaég, még a szavakkal sem vagy tisztában. De ezt ezzel befejeztem, nőgyógyász majd megmondja (nem olyan mint akik itt írogattak hogy ők biza nőgyógyászok).
2021. okt. 15. 07:54
 17/32 anonim ***** válasza:
74%
Okosnak hiszed magad, közben meg közönséges vagy! Miért írsz ide ilyen kérdést ha annyira okosnak hiszed magad? Menj el dokihoz és ő meg mondja. Bulldog szád van arról te tehetsz!
2021. okt. 16. 05:06
 18/32 A kérdező kommentje:
17-es te beteg vagy. Kezeltetsd magad kérlek. Miért ne rakhatnék fel egy kérdést? Az már a te bajod ha buta vagy a témában és nem tudsz normálisat hozzászólni. Ezt sosem értettem hogy minek adsz tanácsot/választ ha nem tudod miről beszélsz? Voltak itt privátban is normális válaszok, sokat segített valaki, de ha te nem tudsz, ne erőltetsd oké?
2021. okt. 17. 11:02
 19/32 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem egész egyszerűen ilyen és kész. Tudom nehéz elfogadni, női hiúság stb. Ahogy telnek az évek a test nagyon gyorsan változik, nem, nem kell ilyen 50-60-70 évre gondolni, a nőknél már 25 fölött elkezd a test rohamosan "oregedni" ereszkedni. Pl ránctalanítót már a nőknek 18-20 éves korban elkell kezdeni használni, (persze, olyat ami a saját korosztályához fejlesztettek ki).

Illetve társítva ezt némi genetikával simán előfordulhat, hogy ennyi volt sajnos.

Elkell fogadni.

Vagy ha nem ezek, akkor lehet valamilyen vitamin hiány, kollagén csökkenés vagy valami más, esetleg a testben kevés a víz, az is csinálhat ilyet. Nagyon sok vitamin, ásvány és nyomelem van a testben ami a bőr feszességét szabályozza, sőt akár hormonális háttere is lehet. Kellene vérvétel, orvosi vizsgálatok, nőgyógyász stb, hogy kiderítsd.

2021. okt. 17. 11:16
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
2 gyereket szültem, de ugyanolyan baba puncim van, mint előtte, és elmúltam 40.
2021. okt. 17. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!