Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babapunciból saláta punci??
Figyelt kérdés
Egy éve még babapuncim volt, nem lógott ki semmi, és telt volt az egész, tuti hogy az volt, mert néztem képeket és ugyanolyan baba volt. Most már saláta ez hogy lehet? Nem úgy van hogy salátával születik az ember? A saláta punci babapunciból lesz? Nem vagyok már kamasz sőt tini sem, nem értem a változást.2021. okt. 14. 17:48
1/32 anonim válasza:
Mindenki baba puncival születik, aztan serdülő korral változhat. De ahogy öregszik az ember akkor is változhat.
2/32 A kérdező kommentje:
Van olyan válasz ami nem feltételes mód és nem csak gyerekes viccelődés?
2021. okt. 14. 18:40
3/32 anonim válasza:
Sztem az 1# nek igaza van. Változik az életkorral, terhesség előtt, után, nemi élet előtt, után. A férfiaké is változik. A hímvessző, a fityma, és zacskó is.
4/32 anonim válasza:
Változik a korral is, szüléssel is, de szimplán ha "használja" a pasi rendesen és kefél attól is lehet. Sőt mondok olyat is mint a pasiknál a here, hol a pénisz tövében van hol kb comb középig lóg, a hő hatása miatt is lehet saláta, ha meleg van pl.
5/32 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincsen amit kérdezel.
Vagy baba vagy saláta!
Nőgyógyász vagyok!
6/32 A kérdező kommentje:
7-es ha nincs szerinted ilyen, akkor az én esetemet hogy magyarázod?
Akik eddig írták, azoknak válaszolok: nem szedek hormont, nem vagyok/voltam/leszek terhes, nem masztizok sokat, nem nyúlkálok oda egész nap, nem csináltam vele semmi extrémet vagy nem hétköznapit, nem fogytam drasztikusan, nincs "használva" aranyom. További tippek? Vagy csak úgy magától meg tud nyúlni? A hőmérsékletváltozáson elgondolkodtam, de irracionális, tekintve hogy ez majdnem egy éve így van nem pár órája, és nem igen változik ott lent a hőmérséklet.
2021. okt. 14. 19:58
7/32 anonim válasza:
3#
Még mindig tartom a válaszom. Ne haragudj rám ha nem tudtam segíteni.
8/32 A kérdező kommentje:
9-es semmi baj, csak nem értem. Lehet genetika.
2021. okt. 14. 20:42
10/32 anonim válasza:
Nézd meg anyádét, kérdezd tőle hogy elváltozás van oda lent, mutálodsz vagy torzulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!