Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Babapunciból saláta punci??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babapunciból saláta punci??

Figyelt kérdés
Egy éve még babapuncim volt, nem lógott ki semmi, és telt volt az egész, tuti hogy az volt, mert néztem képeket és ugyanolyan baba volt. Most már saláta ez hogy lehet? Nem úgy van hogy salátával születik az ember? A saláta punci babapunciból lesz? Nem vagyok már kamasz sőt tini sem, nem értem a változást.

2021. okt. 14. 17:48
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
19-köszönöm! Megyek mindenképp vérvételre, bár a "panaszom" nem így fogom előadni. Kollagén hiány is lehet valóban, bár máshol nem ereszkedett meg a bőröm.
2021. okt. 17. 19:58
 22/32 anonim ***** válasza:
21%

hát ez elég sad story nekem sepciel a babapunci jön be.. a másik... hát nagyon nem :/ sorry

de azért másoknak bejöhet nyugi!!

22/F

2021. okt. 17. 20:35
 23/32 anonim ***** válasza:
33%

szintén 22-es

* kulcsszavakat így ne használd.. full kaja topikba vezet.. ez pedig szex téma és nemiszerv!

2021. okt. 17. 20:37
 24/32 A kérdező kommentje:

23-as saláta punciról van szó, a topikokat szűrni tudod 18+ tartalom alapján, szívesen. Semmi értelme erről kioktatni.

Ugyanaz 22-es nem érdekel hogy neked mi jön be, magamnak kell tetszenem, és semmi bajom a salátával sem. :) egyáltalán nem izgatna a dolog ha baba lenne még mindig, csak a kérdés hogy miért nem az már (ezt a mondatot sokszor leírtam, de nem érthető vagy mi a helyzet egyesekkel?) Kíváncsi természet vagyok, ennek abszolút nulla köze van ahhoz hogy elégedett vagyok-e vele vagy sem. De tényleg szóba se jött, mégis annyian azzal kezdik a privátot hogy nekem tetszik-e... Nem ez a kérdés, de egyébként válaszolhatok is, elégedett vagyok vele, de szexuálisan nem izgat inkább így fogalmaznék. Nem izgat hogy ki mit szeret, mit szólna hozzá, kinek milyen van, melyik típus a "nyerőbb" van ez és kész. Az OKA a lényeg, amire születtek tippek, nekik köszi.

2021. okt. 17. 20:52
 25/32 anonim ***** válasza:
63%
minek mondogatod el nyilvánosan ezeket a kényes témákat ha utána beszólsz hogy válaszolnak? sztem húzz a francba akkor kiscsajszi! csáó bella!
2021. okt. 17. 22:26
 26/32 A kérdező kommentje:
25, 26-os primitívek vagytok, erre csak ezt tudom mondani. Az olvasás és értelmezés tudása nélkül nehéz lesz intelligensnek mutatnotok magatokat...
2021. okt. 18. 11:19
 27/32 anonim ***** válasza:
57%
Megszépült!
2021. okt. 18. 13:19
 28/32 anonim ***** válasza:
58%
Elrongyolódott a sok kufirctól.
2021. okt. 18. 15:45
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem volt "sok kufirc" - ezzel kezdtem, hogy ez kizárva, nem attól van. És ez is érdekes: a sok szextől elrongyolódik egy punci? Nem hiszem. Volt itt olyan valaszoló aki azt írta hogy gyerek után is baba maradt neki. Szóval van erre racionális, elfogadható magyarázat?
2021. okt. 18. 17:46
 30/32 A kérdező kommentje:
Plusz kiegészítés, hogy a hímvessző sem rongyolódik el a sok szextől, a punci miért tenné? Nem működik másként, már az anyaméhben is mindenki lányként kezdi, majd visszafejlődik fiúvá, ha az lesz a végleges neme - ez is azt jelzi, hogy funkció alapján nincsenek nagy eltérések. Voltak jó válaszok, de még várok tovabbi (értelmes ha lehet!) tippeket. :)
2021. okt. 18. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!