Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babapunciból saláta punci??
hát ez elég sad story nekem sepciel a babapunci jön be.. a másik... hát nagyon nem :/ sorry
de azért másoknak bejöhet nyugi!!
22/F
szintén 22-es
* kulcsszavakat így ne használd.. full kaja topikba vezet.. ez pedig szex téma és nemiszerv!
23-as saláta punciról van szó, a topikokat szűrni tudod 18+ tartalom alapján, szívesen. Semmi értelme erről kioktatni.
Ugyanaz 22-es nem érdekel hogy neked mi jön be, magamnak kell tetszenem, és semmi bajom a salátával sem. :) egyáltalán nem izgatna a dolog ha baba lenne még mindig, csak a kérdés hogy miért nem az már (ezt a mondatot sokszor leírtam, de nem érthető vagy mi a helyzet egyesekkel?) Kíváncsi természet vagyok, ennek abszolút nulla köze van ahhoz hogy elégedett vagyok-e vele vagy sem. De tényleg szóba se jött, mégis annyian azzal kezdik a privátot hogy nekem tetszik-e... Nem ez a kérdés, de egyébként válaszolhatok is, elégedett vagyok vele, de szexuálisan nem izgat inkább így fogalmaznék. Nem izgat hogy ki mit szeret, mit szólna hozzá, kinek milyen van, melyik típus a "nyerőbb" van ez és kész. Az OKA a lényeg, amire születtek tippek, nekik köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!