Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnátok, ha a barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha a barátnőtök/barátotok aszexuális lenne?

Figyelt kérdés
Elfogadnátok és nem szexelnétek többet, vagy megcsalnátok mással?

2021. okt. 12. 20:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%
Én köszönöm az értékes tanácsokat , segítséget a megoldásunkhoz .
2021. okt. 12. 22:13
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Szakítanék a kapcsolat első néhány hetében. Ha az elején nincs vágy, később annyi se lesz.

Pont a szex miatt járok valakivel, ha az nincs, akkor mi értelme?

N

2021. okt. 12. 23:01
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek válaszolva: szakítanék, mivel nem illünk össze.

12es. Undorító vagy. Jobban is járna csóró asszony, ha ott hagynád, vagy ő téged. 😑

2021. okt. 13. 05:51
 24/26 anonim ***** válasza:
#23: Ki mondja ezt , egy férfi , vagy egy nő ?
2021. okt. 13. 21:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Én lennék a legboldogabb, mert én is aszexuális vagyok, hehe.
2021. okt. 18. 09:07
 26/26 anonim ***** válasza:

Azért közel sem csak ez a két lehetőség létezik.

Mint ahogy az aszexualitásnak sem csak egyetlen formája van. Sőt, akármilyen irányultságot nézünk, az egyedi jellemzők és igények igen csak széles skálán mozoghatnak. Van, aki mindennemű testiséget elutasít, még akár a csókot, sőt, az érintést is. De van olyan aszexuális is, akinek semminemű problémája nincs a szexszel, "csak" teljesen semleges érzés neki. Sőt, olyan is van, aki néha bizonyos formáját kívánja is. Ismertem olyan lányt, aki aszexuális volt, de a nyalást engedte, sőt, valamilyen szinten élvezte is, csak magától a közösüléstől érzett undort.

Szóval attól, hogy valaki aszexuális, még korántsem biztos, hogy nullával lesz egyenlő a testiség. Persze, van olyan formája is, de egyáltalán nem mindegy, hogy a barátnő az aszexualitás spektrumán hol helyezkedik el.

Én úgy vagyok vele, hogy némi vállalható kompromisszummal sok mindent át lehet hidalni. (És kompromisszum alatt nem azt értem, hogy az egyik félnek mindenképp kellemetlen, kínos, vagy undorító lesz bármi.) Igaz, én magam sem vagyok az, aki már rinyál, ha nincs naponta kétszer szex; számomra sokkal lényegesebb az érzelmi harmónia. Ha egy olyan lányról lenne szó, aki nem zárkózik el kategorikusan minden testiségtől, és pl. néha kinyalhatom, vagy néha kézzel kielégít (feltéve persze, ha ez neki nem jelent túl nagy kellemetlenséget), nekem az bőven megfelelne. Ha mondjuk az öleléstől, vagy csóktól is irtózna, akkor viszont szerintem mindketten jobban járnánk, ha különválnának útjaink. Nekem ezek nagyon hiányoznának, azt meg nem akarnám, hogy rendszeresen kellemetlenül érezze magát, és olyasmit tegyen, amitől undorodik.

Egyébként pedig: ha már járok valakivel, addigra általában kiderül, hogy milyen a szexuális preferenciája és aktivitása.

2021. okt. 28. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!