Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a barátnőtök/barátotok aszexuális lenne?
Az a baj , hogy én szeretem a páromat és a gyermekeinket is , nem akarnák tőlük eltávolodni és 2 hetente találkozni velük a láthatásin .
Persze annak ellenére , hogy szeretem páromat , sokszor nagyon dühít az új helyzet , hogy nincsen szex !
Volt mikor tiltakozott , de én akkor is le cibáltam róla a ruhát és bugyit , majd térdelő pózban hátra fogtam a kezeit és hiába kiabált , hogy hagyjam , meg nem akarja , hátulról beakasztottam neki .
Nem volt jó egyáltalán , mert úgy éreztem magamat , mintha megerőszakoltam volna ! Aztán volt mikor aludt és úgy vetkőztettem le és mikor felébredt , már régen benne voltam tövig .
De ez így nem jó , ha úgy kell ki erőszakolni a szexet az egy nagy (0) !
Nagyon jó az ötlet a párterápiával kapcsolatban , ere még nem gondoltam .
És valóban , többször hangoztatja , hogy nem akar több gyermeket mert éppen elege van a kettővel is .
Valamint mikor néha van szex közöttünk és én elélvezek , rögtön az ijedtséghez hasonló módon megugrik és kérdezi , hogy ugye nem ment belém egy csepp sem ?!
Általában puncira élvezek , vagy combra esetleg a hasára , vagy ha hátulról csinálom , akkor popsira .
Persze , hogy nem gond a fogamzásgátlás , fel ajánlottam , hogy óvszert viselek szex közben .
Ettől ha kell még simán elviszem párterápiára is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!