Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnátok, ha a barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha a barátnőtök/barátotok aszexuális lenne?

Figyelt kérdés
Elfogadnátok és nem szexelnétek többet, vagy megcsalnátok mással?

2021. okt. 12. 20:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanék, mindkettőnknek jobb lenne. Majd talál ő is hasonlót, ne érezzük magunkat kellemetlenül, mert nincs értelme.
2021. okt. 12. 21:25
 12/26 anonim ***** válasza:
8%

Az a baj , hogy én szeretem a páromat és a gyermekeinket is , nem akarnák tőlük eltávolodni és 2 hetente találkozni velük a láthatásin .

Persze annak ellenére , hogy szeretem páromat , sokszor nagyon dühít az új helyzet , hogy nincsen szex !

Volt mikor tiltakozott , de én akkor is le cibáltam róla a ruhát és bugyit , majd térdelő pózban hátra fogtam a kezeit és hiába kiabált , hogy hagyjam , meg nem akarja , hátulról beakasztottam neki .

Nem volt jó egyáltalán , mert úgy éreztem magamat , mintha megerőszakoltam volna ! Aztán volt mikor aludt és úgy vetkőztettem le és mikor felébredt , már régen benne voltam tövig .

De ez így nem jó , ha úgy kell ki erőszakolni a szexet az egy nagy (0) !

2021. okt. 12. 21:35
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Négyes és kérdező! Párterápia.Az ember úgy van tervezve,hogy igényelje a szexet. Szóval a hölgynél vagy testi vagy lelki gond van, vagy mindkettő,amit csak orvos tud megoldani.Tudja,hogy nem fog nedvesedni és fájni fog.Két gyerek annyira lefoglalja,hogy fél attól,hogy összejöhet egy harmadik stb. Kívülről csak találgatni tudunk.
2021. okt. 12. 21:35
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
#12 bocs, de egy erkölcsi nulla vagy, mert ez ténylegesen nemi erőszak volt nem pedig "mintha"
2021. okt. 12. 21:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó az ötlet a párterápiával kapcsolatban , ere még nem gondoltam .

És valóban , többször hangoztatja , hogy nem akar több gyermeket mert éppen elege van a kettővel is .

Valamint mikor néha van szex közöttünk és én elélvezek , rögtön az ijedtséghez hasonló módon megugrik és kérdezi , hogy ugye nem ment belém egy csepp sem ?!

2021. okt. 12. 21:44
 16/26 anonim ***** válasza:
26%
#12: Nem vagyok rá büszke , hidd el . Ezért is írtam , hogy nem esett jól nekem sem így . Soha nem volt szándékomban erőszakoskodni egyetlen nővel sem és nem is erőszakoskodtam senkivel , mindig elfogadtam az elutasításokat és tovább léptem ,, de itt a páromról volt szó és irtó mérges voltam , megelégeltem a folyamatos( nemeket ) !
2021. okt. 12. 21:48
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
12-es undorító vagy. Én a helyében feljelentettelek volna. Meg is erőszakoltad, nem csak mintha megerőszakoltad volna. Hányingert kapok z ilyenektől.
2021. okt. 12. 21:55
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Köszönöm tizenötös! Egyébként,nem értem.Hová élvezel? Popsiba,popsira,cicire? A 21.században gond a fogamzásgátlás? Vagyis,akár otthon is meg tudjátok beszélni.Esetleg,ha megegyeztek,hogy elég a két gyerek,akkor férfi terméketlenséget,nőit is tud a mai orvosi tudomány. Ettől még,ha mégis kell,hogy viszed el párterápiára? Esetleg a kérdezőnél is ilyen gond lehet? Tizenhármas voltam.
2021. okt. 12. 21:58
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Általában puncira élvezek , vagy combra esetleg a hasára , vagy ha hátulról csinálom , akkor popsira .

Persze , hogy nem gond a fogamzásgátlás , fel ajánlottam , hogy óvszert viselek szex közben .

Ettől ha kell még simán elviszem párterápiára is .

2021. okt. 12. 22:05
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm.Sok sikert!
2021. okt. 12. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!