Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk kérlek titeket,hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk kérlek titeket,hogy az igazat csakis az igazat mondjátok!Szoktátok méregetni a hímvesszőtöket?Vagy legalább egyszer az életben megmértétek már?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Persze, legalább egyszer szerintem mindenki megméri. Nyilván nem része a napi rutinnak.
2021. okt. 12. 17:03
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Fiúk, leírhatnátok, hogy kinek mekkora. 😜
2021. okt. 12. 17:05
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Igen, mértem már meg.
2021. okt. 12. 17:06
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Majdnem mindennap megmérem, mert stresszes vagyok h 14cm, es nem lesz eleg 😆 20F
2021. okt. 12. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Mindenki volt tini, úgyhogy mindenki megmérte már. Egy idő múlva (ha benő a fejed lágya) akkor leszoksz róla mert nincs értelme.
2021. okt. 12. 17:07
 6/13 anonim ***** válasza:
98%
Persze hogy mértem már de nagyobb nem lett!!
2021. okt. 12. 17:11
 7/13 Egy_szótlan_személy válasza:
89%
Szerintem ez tipikus azon kérdések egyike, melyre a választ mindenki tudja. A férfiak, srácok 99,9% mérte már le. Hiszen mi férfiak többsége úgy vagyunk ezzel, mint a nők többsége a mellekkel. Túl kicsi, stb.. Sok férfi szenved lelki gondokkal a mérete miatt, és ez kihat a szexuális kapcsolatára is akár a párjával akár csak a testikapcsolatokat ápoló személlyel. Ahogy egy kapcsolatban telik az idő, egyre inkább erősödik meg a férfi fejében, " elég vastag, elég nagy vagyok neki". Bár sok esetben alaptalan gondolatok, de mégis ott lapulnak. Sokan azt látják és gondolják, hogy a nagy szerszám a jó szerszám. Ne menjünk messzire, csak kérdezzük meg az olyan nőket, akik már sérültek meg, akár vagina akár anális aktus közben nagyobb szerszámtól. Természetesen mindig vannak kivételek akik azt vallják, minél nagyobb, annál jobb.
2021. okt. 12. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy megmértem... 19
2021. okt. 12. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Méregetni nem, egyszer megmértem és azóta is 17cm.
2021. okt. 12. 19:27
 10/13 anonim válasza:

Mértem már igen.

Lankadt állapotban: 12 cm

Merev állapotban: 16,5 cm

2021. okt. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!