Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mitől mondjátok azt egy férfire, hogy isteni az ágyban?
Szexeltem már, sokszor. De úgy érzem, hogy mindig lehet tanulni, fejlődni. Célom a legjobb szeretőnek lenni, mert számomra a nő maximális élvezete ad csak igazán lelkierőt, ha tudom, hogy olyan szexet kap, amitől teljesen kész lesz és még évek múlva is engem hiányoljon, ha netán már nem lennénk együtt. Mitől lesz számodra felejthetetlen a férfi az ágyban?
Ha esetleg a korodat is...
Ez de szar. Nem értem az ilyen "a nő élvezete a legfontosabb számomra" talpnyaló férfiakat.
Én csak simán meg szoktam dugni a nőket úgy ahogy nekem jó és a legtöbb élvezi azt is. 😃
pfuuu az ilyenektől mentsen meg az ég, aki csak nyalna, mert jaj a nő élvezete, amikor meg mondom neki nekem dugás kell, meg van sértődve, mert ő jobban tudja!!
esetleg kor
nem írtam, hogy csak nyalni te hülyegyerek
amúgy meg nőből vagyok, de látom sokat értesz a nőkhöz :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!