Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mitől mondjátok azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mitől mondjátok azt egy férfire, hogy isteni az ágyban?

Figyelt kérdés

Szexeltem már, sokszor. De úgy érzem, hogy mindig lehet tanulni, fejlődni. Célom a legjobb szeretőnek lenni, mert számomra a nő maximális élvezete ad csak igazán lelkierőt, ha tudom, hogy olyan szexet kap, amitől teljesen kész lesz és még évek múlva is engem hiányoljon, ha netán már nem lennénk együtt. Mitől lesz számodra felejthetetlen a férfi az ágyban?

Ha esetleg a korodat is...

2021. okt. 10. 10:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%

Ez de szar. Nem értem az ilyen "a nő élvezete a legfontosabb számomra" talpnyaló férfiakat.

Én csak simán meg szoktam dugni a nőket úgy ahogy nekem jó és a legtöbb élvezi azt is. 😃

2021. okt. 10. 10:43
 2/17 anonim ***** válasza:
31%

pfuuu az ilyenektől mentsen meg az ég, aki csak nyalna, mert jaj a nő élvezete, amikor meg mondom neki nekem dugás kell, meg van sértődve, mert ő jobban tudja!!

esetleg kor

2021. okt. 10. 10:47
 3/17 A kérdező kommentje:
Normális kérdést tettem fel. Nem hiszem el bmeg, hogy akkor is két buzy válaszol. Ki a franc akar csak nyalni, te félkegyelmű?
2021. okt. 10. 11:03
 4/17 anonim ***** válasza:
7%

nem írtam, hogy csak nyalni te hülyegyerek

amúgy meg nőből vagyok, de látom sokat értesz a nőkhöz :D

2021. okt. 10. 11:05
 5/17 A kérdező kommentje:
Azért, mert muffod van, még nagyon nem leszel nő.
2021. okt. 10. 11:14
 6/17 anonim ***** válasza:
31%
Akkor megis mitol lennek nő? 😆😆😆
2021. okt. 10. 11:15
 7/17 anonim ***** válasza:
32%
6, Ő az igazi FÉRFI csávó tudod, aki különb mint a kisbetűs férfiak, mert ő tudja mi kell a nőnek. Te pedig ha nem érted, hogy mi kell a nőnek akkor nem vagy igazi nagybetűs NŐ csak csajszika. Jó?
2021. okt. 10. 11:35
 8/17 anonim ***** válasza:
27%
Biztos elfogyott a lelkiereje, mert nem jut muff
2021. okt. 10. 11:43
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
Azert morcos a FÉRFI!!!
2021. okt. 10. 11:44
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
Én még csak egy pasira mondtam ,hogy istenien dug. Élvezésig dugott konkrétan. Majdnem sikerült spriccelnem is,eddig ő volt a legjobb,szívesen szexelnék még vele ,ha úgy adódna. Pedig nem az esetem
2021. okt. 10. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!