Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjátok azt, hogy lefeküdtetek egymással? Hol a petting határa?
Nálam a petting az, amikor még csak feltérképezzük egymás testét, de még nincs orgazmus semmilyen módon.
Olyanban mondjuk sosem volt részem, hogy CSAK orálisan vagy kézzel elégítettük volna ki egymást a partneremmel, mert ha már odáig eljutottunk, akkor aktus is volt utána.
a lefekvés arra értetendő h volt szex vagy is behatolás (hetero helyzetben értve persze)
a petting az petting mikor egymás nemiszerveit kényeztetitek ujjal kézzel nyelvel vagy bármivel ami jól esik de nincs behatolás
Behatolas = szrx
Nincs behatolás = petting
Behatolás=szex...
Orál nem szex??????
A petting nem szex?????
Úristen, de nagy katyvasz van a fejekben!
Az igazság az hogy ez egy bonyolultabb dolog mint gondolná az ember mert mindkettő jelentés el van terjedve, ennek oka pedig hogy az angol "sex" szó a szexuális közösülést(tehát behatolást)rövidíti, míg a "szex" a "szexualitás"(aminek része a behatolás, előjáték, minden) rövidítése és a "sex" magyar megfelelője is.
Tehát igazából mindkettőt jelenti
Nekem behatolástól számít szexnek
(Tudom, az orális szex is szex:D de nekem a komkrét behatolás a határ. Előtte bármi más csak petting)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!