Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor mondjátok azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjátok azt, hogy lefeküdtetek egymással? Hol a petting határa?

Figyelt kérdés
Ha nem tettem be a lánynak, hanem az ujjamtól/nyelvemtől élvezettel el, akkor azt még pettingnek nevezitek? Vagy arra már azt mondod, hogy "lefeküdtünk"?
2021. szept. 12. 13:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

Nálam a petting az, amikor még csak feltérképezzük egymás testét, de még nincs orgazmus semmilyen módon.

Olyanban mondjuk sosem volt részem, hogy CSAK orálisan vagy kézzel elégítettük volna ki egymást a partneremmel, mert ha már odáig eljutottunk, akkor aktus is volt utána.

2021. szept. 12. 13:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

a lefekvés arra értetendő h volt szex vagy is behatolás (hetero helyzetben értve persze)

a petting az petting mikor egymás nemiszerveit kényeztetitek ujjal kézzel nyelvel vagy bármivel ami jól esik de nincs behatolás

2021. szept. 12. 13:13
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
Én ezt úgy mondanám hogy "lefeküdtünk de nem dugtunk"
2021. szept. 12. 13:26
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor van szex, ha volt behatolás. Az orál az értelem szerűen a másik nemi szervének szájjal történő kielégítése. Az ujjazás meg ujjazás. A pettingbe nálam minden bele tartozik ami nem behatolás. Tehát akkor feküdtek le, ha be is raktad, amit csináltok, az kb előjáték. Mondjuk nálam ha már idáig jutottam az adott férfival, mindig volt szex is, én ilyen szinten már nem tudok megállni.
2021. szept. 12. 13:36
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

Behatolas = szrx

Nincs behatolás = petting

2021. szept. 12. 13:56
 6/16 anonim ***** válasza:
33%

Behatolás=szex...

Orál nem szex??????

A petting nem szex?????

Úristen, de nagy katyvasz van a fejekben!

2021. szept. 12. 14:48
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
#6os. Az orális szex, az orális szex. A petting nem szex. És akkor lehet mondani, hogy lefeküdtek egymással, ha volt behatolás.
2021. szept. 12. 15:16
 8/16 anonim ***** válasza:

Az igazság az hogy ez egy bonyolultabb dolog mint gondolná az ember mert mindkettő jelentés el van terjedve, ennek oka pedig hogy az angol "sex" szó a szexuális közösülést(tehát behatolást)rövidíti, míg a "szex" a "szexualitás"(aminek része a behatolás, előjáték, minden) rövidítése és a "sex" magyar megfelelője is.

Tehát igazából mindkettőt jelenti

2021. szept. 12. 15:31
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem amikor már meztelenül izgatják egymást az már sima szex, a petting az kb a felöltözve simogatásig terjed.
2021. szept. 12. 15:35
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

Nekem behatolástól számít szexnek

(Tudom, az orális szex is szex:D de nekem a komkrét behatolás a határ. Előtte bármi más csak petting)

N

2021. szept. 12. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!