Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor mondjátok azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjátok azt, hogy lefeküdtetek egymással? Hol a petting határa?

Figyelt kérdés
Ha nem tettem be a lánynak, hanem az ujjamtól/nyelvemtől élvezettel el, akkor azt még pettingnek nevezitek? Vagy arra már azt mondod, hogy "lefeküdtünk"?
2021. szept. 12. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a behatolás a határ. A simogatás, csókolózás, nyalás, ujjazás, orál stb., azok az előjáték részei, de ha csak szopok, az nem "lefekvés", még ha el is élvez a végén.
2021. szept. 12. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:
21%

6-os vagyok, jól lepontoztatok :)

Tehát, ha megismerkedsz egy új pasival/csajjal és szóba kerül, hogy hány ex partnerrel szexeltél/feküdtél le, akkor csak a közösüléseket számoljátok bele?

Hogy hány faxt sz.ptál le, hány pnát/segget nyaltál ki, azt nem számolod bele???

És mi van az anállal? Az szex? ;) Vagy a segg sem számít?

2021. szept. 12. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es: Nálam ez úgy van, hogy ha megkérdezik hány emberrel feküdtem le, akkor kb. ilyesmit mondok: "X emberrel feküdtem le, plusz volt Y, akivel csak szopás és/vagy kézimunka volt". Azt meg nem számolom bele, hogy pl. tini koromban hány emberrel volt csak csók, vagy hogy buliban letapiztak, vagy szemeztem valakivel a buszon.
2021. szept. 12. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
21%
Továbbra is azt mondom aki meztelenül izgatja a másik nemiszervét, az szexel vele, a behatolás lényegtelen. A szexelés behatolás nélkül is szexelés, mert a behatolás amúgy jelentéktelen része a szexnek. A petting az ruhában simogatást jelent, ami ennél több az szexelés.
2021. szept. 12. 18:57
 15/16 kovpet ***** válasza:

"A petting az ruhában simogatást jelent, ami ennél több az szexelés."

OMG, ezt a hülyeséget :)

Amúgy a petting is szex.

A kérdésre válaszolva: a petting határa nyilván a behatolás.

2021. szept. 13. 09:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy oriási képmutató mellébeszélés, önfelmentő hazugság, hogy csak a behatolás számít szexnek. A szex az, amikor szexuális örömöt élvezetet nyujtunk a másinak, magunknak, egymásnak, bármilyen modszerrel. Nevetséges hogy, emberek orálisan szexelnek, análisan közösülnek, orákig megbilincselve mélytorkozza a partnert, egy tucat szexuális játékkal kényeztetik egymást, aztán röhejes modon kijelentik, hogy nem szexeltek.
2021. szept. 13. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!