Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjátok azt, hogy lefeküdtetek egymással? Hol a petting határa?
Figyelt kérdés
Ha nem tettem be a lánynak, hanem az ujjamtól/nyelvemtől élvezettel el, akkor azt még pettingnek nevezitek? Vagy arra már azt mondod, hogy "lefeküdtünk"?2021. szept. 12. 13:06
11/16 anonim válasza:
Szerintem a behatolás a határ. A simogatás, csókolózás, nyalás, ujjazás, orál stb., azok az előjáték részei, de ha csak szopok, az nem "lefekvés", még ha el is élvez a végén.
12/16 anonim válasza:
6-os vagyok, jól lepontoztatok :)
Tehát, ha megismerkedsz egy új pasival/csajjal és szóba kerül, hogy hány ex partnerrel szexeltél/feküdtél le, akkor csak a közösüléseket számoljátok bele?
Hogy hány faxt sz.ptál le, hány pnát/segget nyaltál ki, azt nem számolod bele???
És mi van az anállal? Az szex? ;) Vagy a segg sem számít?
13/16 anonim válasza:
12-es: Nálam ez úgy van, hogy ha megkérdezik hány emberrel feküdtem le, akkor kb. ilyesmit mondok: "X emberrel feküdtem le, plusz volt Y, akivel csak szopás és/vagy kézimunka volt". Azt meg nem számolom bele, hogy pl. tini koromban hány emberrel volt csak csók, vagy hogy buliban letapiztak, vagy szemeztem valakivel a buszon.
14/16 anonim válasza:
Továbbra is azt mondom aki meztelenül izgatja a másik nemiszervét, az szexel vele, a behatolás lényegtelen. A szexelés behatolás nélkül is szexelés, mert a behatolás amúgy jelentéktelen része a szexnek. A petting az ruhában simogatást jelent, ami ennél több az szexelés.
15/16 kovpet válasza:
"A petting az ruhában simogatást jelent, ami ennél több az szexelés."
OMG, ezt a hülyeséget :)
Amúgy a petting is szex.
A kérdésre válaszolva: a petting határa nyilván a behatolás.
16/16 anonim válasza:
Ez egy oriási képmutató mellébeszélés, önfelmentő hazugság, hogy csak a behatolás számít szexnek. A szex az, amikor szexuális örömöt élvezetet nyujtunk a másinak, magunknak, egymásnak, bármilyen modszerrel. Nevetséges hogy, emberek orálisan szexelnek, análisan közösülnek, orákig megbilincselve mélytorkozza a partnert, egy tucat szexuális játékkal kényeztetik egymást, aztán röhejes modon kijelentik, hogy nem szexeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!