Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől mondjátok azt férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől mondjátok azt férfiak hogy egy nő jól lovagol?

Figyelt kérdés

Hogy csinálja milyen technika vagy stb?

Köszönöm aki segít egy gyakorlatlan nő kérdezi

2021. aug. 24. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Keress rá a riding videókra. N
2021. aug. 24. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
A csípőd járjon és közbe fogdosd a melleid a nyakad meg ilyenek kinek mi jön be ja és ne úgrálj mint valami gimnasztikai labdán hanem érzéssel csináld keverj rajta Abella Anderson keres rá na ő meg mutatja ,hogyan kell lovagolni nekem ez jön be
2021. aug. 24. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Jah nagyon érezni kell a mozdulatsort aztán tempósan is kell tudni. Sajnos az eddigi partnereim többsége atom bénán lovagolt. Nem igazán értik a lényegét. Mondjuk a szopás dettó.
2021. aug. 24. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha élvezi és egyre tempósabban csinálja, szenvedéllyel. Aztán úgyis magamhoz húzom és együtt mozgok vele úgy a legjobb.
2021. aug. 24. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha szenvedélyes és elengedi magát, nem önmagában a technikán múlik hanem hogy az érzés mennyire "jön át".
2021. aug. 24. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Mozog rajta, kever mikor bele ül, vagy le föl csinálja nekem az is bejön ha JÓL! csinálja. Egyébként tök mindegy hogy hogy csinálja, akivel vagyok az tetszik és élvezzük amino van.
2021. aug. 24. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Volt olyan csajom, aki csak úgy tudott elmenni... De irtó béna volt, ugrált, nyomott, mindent csinált.. Általában kínlódtunk, mert mindig nyomta vagy a medencémet, vagy a combjaimat(elég nagy segge volt, amit szerettem). Ellenben a mostani, szó szerint vonaglik, kever, stb... Na vele élvezet. Majd megkérdezem, hogy hogy csinálja, mert nekem épp elég arra figyelnem, h el ne menjek idő előtt.
2021. aug. 25. 02:41
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
Már alapból nagy szó, ha valaki tud lovagolni.
2021. aug. 25. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!