Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/ fiúk! Ha azt mondjátok, hogy titeket a kis fenék izgat, miért bámuljátok meg a nagy fenekű lányokat?
én pont fordítva vagyok (ha így is megfelel a válasz)
fel tudom fedezni a szépet a kis fenékben is, néha amolyan jóleső változatosság megnézni,
de a nagy fenék az, amit életem végéig sem leszek képes megunni.
30f
3.
Egy vékony nő is tud gyereket szülni😂
4.
Valoban, nem is errol volt szo. Ajanlom a Google baratunkat: 'Why do men look at butts'
"Egy vékony nő is tud gyereket szülni"
az emberiség történelme során általában más világ volt, mint manapság.
nem voltak műtétek, egy keskeny medencéjű nőknek jóval nehézkesebb és kockázatosabb volt az utód világra hozatala.
másrészt nem állt mindig stabilan rendelkezésre az élelem. a csecsemőt viszont ínséges időkben is táplálni kellett valamiből, a zsír felhalmozására a legkevesebb egészségügyi hátrányt a far tájon történő raktározás jelenti.
több százezer év hatása pedig nem múlt el nyom nélkül az emberekben ösztönösen ébredő szexuális vonzalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!