Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/ fiúk! Ha azt mondjátok, hogy titeket a kis fenék izgat, miért bámuljátok meg a nagy fenekű lányokat?
Figyelt kérdés
Korral válaszoljatok kérlek☺️2021. jan. 28. 15:14
11/24 anonim válasza:
10.
Teljesen mindegy, hogy mennyire reális a dolog, nem változtat azon a tényen, hogy ezért tetszenek nekünk a mellek/fenekek. Belénk van kódolva. Az ismerősi köröd pedig semmiféleképpen sem lehet statisztikai alap.
13/24 anonim válasza:
Nekem bejön ha a testalkathoz képest nagyobbacska a popsi ez az igazság
14/24 anonim válasza:
#10 írj akkor az összes anatómia könyv szerzőjének, hogy tévedésben vannak.
15/24 anonim válasza:
Az gondolom nincs meg hogy csak kicsi és nagy van.
Van a formás, a gömbölyű de még több van ami lottyadt amorf roncs, vagy lapos, oldalt beesett, uborkaforma. ez méretfüggetlen. nem csak kicsi meg nagy.
16/24 anonim válasza:
Úgy vagyunk a női popsikkal, cicikkel, lábakkal mint Gombóc Arthúr a csokival - nagyon sokfélét szeretünk, még akkor is ha van kedvenc. Egyébként is az összkép számít, a preferencia amúgy is tudat alól jön. Lehet valakinek pl. a nagy mellek tetszenek de attól még a formás átlagost, vagy kisebbet is megnézi. Miért ne?
17/24 anonim válasza:
Én általában azt szoktam elképzelni vajon előlről hogy mutathat :D
18/24 anonim válasza:
A kicsi bejönne, de a nagyot meg már úgy megszoktuk. 39
19/24 anonim válasza:
14
Ne anatomia elméleteket búj, kérdezz pl egy nőgyógyászt, majd ő elmondja a gyakorlatot.
20/24 anonim válasza:
19
Ezzel pont nem a nőgyógyász foglalkozik, esetleg a szexuálpszichiáter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!