Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mióta ment így fel így az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta ment így fel így az örömlányok ára, hogy egy SOS franciáért már képesek elkérni 15ezer ft ot?

Figyelt kérdés
Még csak nem is fullosak kérdezgetek, hanem c"gán-okat. Csak kivancsisagbol. Azt 10e ft meg 15. Raadasul, gumival. Tiszta vicc😀😀
2021. okt. 12. 10:09
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
9%

Az a problem ezzel, hogy ami árat próbálnak kérni azért nagyon nem éri meg.

De az nem jut el az agyukig hogy a sűrű fillér néha jobb mint a ritka forint. Van aki addig jut el hogy árat emelt, nem jönnek a pasik, akkor méginkább árat emel. :D

Ha a pasik egyszerre döntenének úgy hogy na lófax a fületekbe ennyiért nem.. akkor hamar visszatérne normális összegre az elvárás. De amig lóxar van, veréb is van. :)

Én a magam részéről kerestem másik hobbit, ami szintén viszi a pénzt, de legalább nem bruttó pénzlehúzás :)

2021. okt. 12. 12:18
 22/38 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne legális, hogy működhet a roszlanyok oldala? Útszélen nem lehet állni, de házban szerintem lehet.
2021. okt. 12. 12:19
 23/38 anonim ***** válasza:
85%

A prostitúció teljesen legális, csak a kerítés és a prostitúció elősegítése illegális…

A rosszlányok éppen ezért szexpartner kereső néven fut.

2021. okt. 12. 12:25
 24/38 anonim ***** válasza:
89%

24. Egyébként ha egy csajhoz 20 ezer forintos áron elmegy 50 pasi egy hónapban, 25 ezer forintos áron pedig csak 40, akkor neki az az érdeke hogy emeljen.

Hiszen 20%-al kevesebb munkával megkereste ugyanazt a pénzt és a magasabb árnak köszönhetően talán az új, vagy megmaradt vendégkörének nagyobb százaléka még igényesebb és kifinomultabb is.

2021. okt. 12. 12:29
 25/38 anonim ***** válasza:
29%

Hidd el ez nem így megy.

És igényességre kifinomultságra mennek? figyi, bruttó pénzlehúzás az egész. dupla áron a régi nyóckeres feeling maradt meg amit a K1-K2 filmekben láttál a nyolcvanas években, szolgáltatni / kedvesnek lenni akarás nyomokban sem maradt.. tedd le a nagy pénzt és takarodj el.

Ez megy, én abba is hagytam a "vadászatot" kerestem másik hobbit.

2021. okt. 12. 12:38
 26/38 A kérdező kommentje:
Volt azert mar kellemes tapasztalatom is. Nem fiatalokhoz kell menni tapasztalataim szerint inkább 40+ os nőkhöz. Tényleg lehet kifogni olyat aki normalis, csak egy kis penzre van szüksége. Volt akivel tök jót beszelgettem es tobb mint felorat voltunk egyutt.
2021. okt. 12. 12:43
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

#26: pontosan, erre értettem.

#27: igen, így van

Látom azért vannak, akik felfogják mi a lényege ennek.

Mellesleg senki le se szarja, hogy jóska meg pista szerint mi az, ami 'megéri' nekik:D nem rátok van árazva a szolgáltatás. Ha kiestek kiestek, szerinted fogsz hiányozni a rózsinak, ha nem mész többet? Elárulom hogy nem:D azért ne sírd álomba magad este.

Ha mindannyian emelnek, nem lesz lehetőség annyira válogatni, ha kell a dugás, akkor menni fogsz drágábban is.

Mellesleg kva nagy az infláció és minden sokkal drágább, mint 1-2 éve. Nem tudom feltűnt-e. Miért kell csodálkozni, ha más szolgáltatás is drágul. Arról ki fog beszélni, hogy a félkész házam felépítése minimum 2x annyiba fog kerülni az alapanyagárak emelkedése miatt? Ez milliókat jelent, nem pár ezer ft-ot, mint neked a prostizás..

2021. okt. 12. 12:44
 28/38 A kérdező kommentje:
24. Szerintem 50 pasi nem megy el egy hónapban. Lehet van olyan nő akihez igen, de azert latni lanyokat akik eltunnek mert nagy a konkurencia. Beszelgettem errol is egy nővel. Azt mondta, hogy ilyen hullamok. Van nap, hogy 2-3 aztan van egy hét is, hogy senki. Sok a telefonalgato
2021. okt. 12. 12:45
 29/38 anonim ***** válasza:
67%

#27. Pedig nekem vannak kellemes tapasztalataim budapesti csajokkal, akik igényesek voltak és abszolút kedvesek is és a házban is tisztaság volt…

Nem azt mondom, hogy 10/10-es nők voltak ezek, de én speciel így is alig hittem el, hogy sz@ros 15-20 kilóért megkaptam Őket egy órára.

És abszolút nem futószalag effektus volt, hanem maradandó élmény.

Persze rossz élményeim is voltak, nem azt mondom…

De ha egy tökéletes csajjal, egy tökéletes együttlétet szeretnék és csak prosti jöhet szóba, akkor fel sem merülne a két legnagyobb oldalon keresgélni, hanem külföldi oldalakat keresnék fel…

És nem gondolnám, hogy majd egy deákból kijövök, hanem elővenném a lila eurókat. Minimum kettőt, hiszen még a szállodát is nekem kéne állnom…

Szerintem abban vagy tévedésben hogy ez hobbi.

Sajnos nem az…

2021. okt. 12. 12:55
 30/38 anonim ***** válasza:
51%
(Úgy tűnik töröltek pár választ, így csúszásban vannak a címezések)
2021. okt. 12. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!