Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta ment így fel így az örömlányok ára, hogy egy SOS franciáért már képesek elkérni 15ezer ft ot?
Nem tudom.
Az én tapasztalataim szerint Pesten 2018-ban 15 volt 1 óra.
2020-ban szintén pesten 20 volt 1 óra.
Azóta nincs tapasztalatom, de nem tartom reálisnak amit írsz…
Akkor egy óráért meg 35+-t kérnek vagy mi?
Esetleg próbálkozz más megyékkel, Szolnokon talán a legrosszabbak a fizetések az országban, lehet hogy a prosti piacra ez valahogy kihat…
Vagy a covid.
Mindenesetre én most felhívtam egy pesti lányt és 25 az óra nála, pedig elég pozitív értékelései vannak.
#9.
Nekem már volt jó tapasztalatom olyannal is, akinek nem volt értékelése és rossz tapasztalatom olyannal is akinek csupa jó értékelése volt…
Van például egy csaj, most nem néztem meg, de kb. 80 pozitív értékelése van, de abszolút nem vállal be semmit abból amit ígér…
És végig olvastam azokat a pozitív kommenteket és arra jöttem rá, hogy nem is nagyon kérik rajta számon.
Pl. mindenki azt írja, hogy “popsi nem jött össze a nagy méretem miatt”, tehát egy ilyen egyszerű szöveggel le koptatta őket, de mégis megadták a pozitív értékelést.
Az egyik legrosszabb élményem pedig az volt, amikor egy full lerohadt “lakásban” fogadtak és még ránk is nyitottak.
A fürdőben kosz volt és nem volt melegvíz.
A csajnak mégis valahogy 24 pozitív értékelése volt, és csak 4 negatív.
Kerdezo ocsem
Nem mersz elmenni szorakozo helyekre csajozni inkabb fizetsz erte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!