Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincsenek szeretet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek szeretet örömlányok?

Figyelt kérdés

Mármint arra gondolok, hogy nekem pl szeretetre és törődésre sokkal inkább szükségem lenne, mint szexre. Nem mennék el örömlányhoz szexelni, mert nincs szükségem üres szexre, de szeretetért és törődést elmennék. Persze tudom, hogy nem lenne valós de próbálnám elfelejteni, hogy nem az és kiélvezni azt az 1 órát és elhinni, hogy törődnek velem.

Gondolom más is van így ezzel, nem?

2020. nov. 8. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Nem valós szeretetet és törődést sima örömlányoktól is vehetsz.

Valósat senkitől sem.

2020. nov. 8. 22:05
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Van ilyen.
2020. nov. 8. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

És mégis mit csinálnál?

Összebújva filmeztek, vagy együtt főztök és beszélgettek, majd az érzelmektől eltelve hirtelen minden végetér amikor lejár a megvett óra?

2020. nov. 8. 22:09
 4/14 anonim ***** válasza:
98%

Vannak, rosszlányoktól bármelyiktől is vehetsz. Elmondod te 1 órára nem szexet szeretnél, hanem lelki fröccsöt akarsz, játssza el a barátnőd, vagy az anyád, tesód, vagy aki akarsz. Aztán ha a nő olyan, akkor eldönti megéri e az 1 órát rád szánni, vagy olyannak akinek helyén van a lelki egyensúlya és csak a szexért megy. Hidd el sok prostinak könnyebb a szex, mint a lelkiduma, de vannak köztük olyanok is, akiknek nagyon jól megy.

Továbbá ha nem akarsz fizetni, lelkisegély vonalat is felhívhatod, igaz azok csak hangban fognak segíteni, sőt lehet ilyesfajta színészi játékra alkalmatlanok lennének.

Tudom még ajánlani a templomot is, ott is megfordulnak ilyen nők, főleg idősebbek, de azok is tudnak segíteni, vagy apácák.

Szóval van szeretetre is hajlandó ember.

2020. nov. 8. 22:10
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Mert a szeretet ingyen adják ha adják,nem pénzért.
2020. nov. 8. 22:10
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Van ilyen. Pszichológusnak hívják.
2020. nov. 8. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként nekem nőként szívem szakad meg az ilyen kérdések láttán.
2020. nov. 8. 22:12
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Ez jó ötlet. Én szeretek egyedül élni, de néha nekem is jó lenne egy órás ölelgetés, simogatás, becézgetés csak úgy, szex nélkül.
2020. nov. 8. 22:13
 9/14 A kérdező kommentje:
7-es miért?
2020. nov. 8. 22:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert rengeteg dolgot megvehetsz pénzért, de két dolgot sohasem: valódi barátot és az igaz szerelmet. Ha pénzért árulják az fals, szeretni nem lehet pénzért, max. eljátszani, önbecsapás lenne. Ettől még elmehetsz prostihoz "ölelkezni" vagy beszélgetni is de ugyanúgy csak a pénzedért fogja csinálni, nem szívből jövően.
2020. nov. 8. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!