Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincsenek szeretet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek szeretet örömlányok?

Figyelt kérdés

Mármint arra gondolok, hogy nekem pl szeretetre és törődésre sokkal inkább szükségem lenne, mint szexre. Nem mennék el örömlányhoz szexelni, mert nincs szükségem üres szexre, de szeretetért és törődést elmennék. Persze tudom, hogy nem lenne valós de próbálnám elfelejteni, hogy nem az és kiélvezni azt az 1 órát és elhinni, hogy törődnek velem.

Gondolom más is van így ezzel, nem?

2020. nov. 8. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a 7-es vagyok, de az én szívem például azért szakad meg, mert egy csomó kedves, aranyos srác van (itt is beszéltem már párral) aki tényleg nem csak szexre, hanem szeretetre is vágyik, viszont valamiért nem találják ezt meg. Közben meg látom, hogy mennyi igénytelen, bunkó pasi él kapcsolatban.
2020. nov. 8. 23:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát de egy lány sem akar segíteni az ilyen srácoknak még csak nem is szeretik őket. Ez tapasztalat.
2020. nov. 8. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a fenébe lehet ilyet pénzért csinálni? Hogy tudja ő is meg én is, hogy "nem igazi", hanem megjátszott...?

Komolyan elhiszem, hogy a szexet könnyebb lehet így "adni", mint a gyengédséget, szeretgetést, érzelmi odafordulást.

Ha kedves, szimpatikus a másik ember, akkor ez jönne magától - akkor meg milyen már pénzt elvenni azért, hogy jót dumáltunk vagy ilyesmi, x időn keresztül.(?)

Hú, nekem most ez így sok(k) lett mára.

2020. nov. 9. 00:31
 14/14 menta34 ***** válasza:
100%
Kérdező ápold a kapcsolataidat és keress ujjakat. Sokkal egyszerűbb csak barátkozni, mintha szex is kéne :)
2020. nov. 9. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!