Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, volt olyan egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, volt olyan egyéjszakásnál, hogy valamiben le kellett állítani a partnereteket, mert olyasmit szeretett volna, ami nektek egyéjszakásba nem fér bele ?

Figyelt kérdés
Hogyan fogadta ? Ment azért a szex tovább ?
2020. nov. 3. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1x volt olyan,hogy a pasi csak úgy mindenféle előkészület és síkosítás nélkül be akarta tenni hátra.

Alapból csak kapcsolatban szoktam engedni, de szárazon meg pláne nem engedem.

Megsértődött aztán inkább be se fejeztük már.Mondjuk nem is bánom.:D

2020. nov. 3. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, megbeszélésre kerültek előre a határvonalak de a pasi állandóan duruzsolt hogy na mégis-mégis (kikötözés - ez sosem első randis kaland). Idegesítő volt. Rövidebbre lett fogva a dolog, pont ezért első és egyetlen lett vele, közölve lett vele ennyi, utána még hívogatott, amíg le nem lett tiltva.
2020. nov. 3. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam is anált akart csak úgy random, közöltem, hogy nem, mire elnézést kért és folytattuk tovább. Nem volt rossz, de annyira jó sem, hogy újra akarjam, így ez az egy alkalom lett belőle. A srác külföldi volt, dél-amerikai.
2020. nov. 4. 16:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Valmi idezlen pozt akart mondtam inkabb hagyjuk es folytattuk tovabb kutyaban
2020. nov. 5. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!