Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már hogy egyéjszakásnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy egyéjszakásnál hamar elsültetek vagy elsült a partneretek (ha lányok vagytok)?

Figyelt kérdés
Mi történt utána? kínos volt?
2020. okt. 19. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Sokszor. Àltalában azok akik nagyon menőztek h9gy mekkora királyok az àgyban. Aztán kispöccsel 2 perc volt a remek teljesítmény. Ezért volt csak egyèjszakás.

Felöltöztek és mentek haza. Nem vagyok bébicsősz hogy nàlam aludjon.

2020. okt. 19. 23:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1x volt, satu részegen, rommá beszivva

Nem vagyok büszke a teljesítményemre, de igazából a kedves lány szinte megerőszakolt 😂 én másnap fogtam fel a történteket

2020. okt. 20. 00:10
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy az #1-es is írja, a magukat túlsztárolóknak alig áll fel utána meg 2 perc alatt elélveznek és görcsösen próbálják visszaállítani.

Mi történik utána? Nem nekem kínos - felöltözöm és eljövök, viszlát.

2020. okt. 20. 00:19
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Eletem legjobb szexei ezek voltak. Maga a teljesitmeny az nem extrem volt, de normalis. Viszont a szenvedely, a csokolozas, az az izgalom, hogy egy vonzo idegennel, az csucs volt. En ezekre mindig emlekezni fogok.

N

2020. okt. 20. 01:44
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Volt velem is, persze. Volt, hogy ottmaradtam, és tovább élvezkedtünk, utána pedig aludtunk, egyszer mikor nagyon beégtem, akkor meg fogtam magam, és elmentem (mármint a csajtól).
2020. okt. 20. 05:44
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Jaj a sok nagyot mondó nő. Elsül a férfi 3 perc alatt, rögtön rossz. Ha dugni akarunk az a baj, hogy állandóan csak a sex kell. Ha ne adj isten viszont 3 perc alatt elsulsz, epp azert mert már rég nem sexeltel, akkor az a baj... Nem szeretem az ilyen álszent nőket. Adni kell annak a pasinak is másik esélyt. És az se mindegy, hogy utana mit csinál. Esetleg az se mindegy hogy törődik a nővel.

(jöhettek lepontozni...)

2020. okt. 20. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

6

Áruld már el mi értelme van annak, hogy mindig hibát csináltok a másikból?

2020. okt. 20. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt. 20 évesen egy 17 éves csajjal. Ö kicsit jártasabb volt a szexben, igy amikor kijött a fürdöböl és csokcsata indult, majd amikor elövette a farkam, és megláttam a melleit, azonnal elélveztem, ö meg kinevetett :D

Viszont utána maradt még és folytattuk, igaz, soká tudott belölem csak kipréselni ujabb gyönyört.

Persze én is nagyon bekéozelt voltam, hogy majd jol megdugom, stb,stb...

Utolag belegondolva vicces :D

2020. okt. 21. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Az mi gáz már, hogy 3 recsimániás is rámirt privátban? :D

(Utolso vagyok)

2020. okt. 22. 12:20
 10/10 anonim ***** válasza:

8

Hát végülis jól megdudtad, az a lényeg, nem? 😀

2020. okt. 22. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!