Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy egyéjszakásnál hamar elsültetek vagy elsült a partneretek (ha lányok vagytok)?
Sokszor. Àltalában azok akik nagyon menőztek h9gy mekkora királyok az àgyban. Aztán kispöccsel 2 perc volt a remek teljesítmény. Ezért volt csak egyèjszakás.
Felöltöztek és mentek haza. Nem vagyok bébicsősz hogy nàlam aludjon.
1x volt, satu részegen, rommá beszivva
Nem vagyok büszke a teljesítményemre, de igazából a kedves lány szinte megerőszakolt 😂 én másnap fogtam fel a történteket
Ahogy az #1-es is írja, a magukat túlsztárolóknak alig áll fel utána meg 2 perc alatt elélveznek és görcsösen próbálják visszaállítani.
Mi történik utána? Nem nekem kínos - felöltözöm és eljövök, viszlát.
Nem. Eletem legjobb szexei ezek voltak. Maga a teljesitmeny az nem extrem volt, de normalis. Viszont a szenvedely, a csokolozas, az az izgalom, hogy egy vonzo idegennel, az csucs volt. En ezekre mindig emlekezni fogok.
N
Jaj a sok nagyot mondó nő. Elsül a férfi 3 perc alatt, rögtön rossz. Ha dugni akarunk az a baj, hogy állandóan csak a sex kell. Ha ne adj isten viszont 3 perc alatt elsulsz, epp azert mert már rég nem sexeltel, akkor az a baj... Nem szeretem az ilyen álszent nőket. Adni kell annak a pasinak is másik esélyt. És az se mindegy, hogy utana mit csinál. Esetleg az se mindegy hogy törődik a nővel.
(jöhettek lepontozni...)
6
Áruld már el mi értelme van annak, hogy mindig hibát csináltok a másikból?
Volt. 20 évesen egy 17 éves csajjal. Ö kicsit jártasabb volt a szexben, igy amikor kijött a fürdöböl és csokcsata indult, majd amikor elövette a farkam, és megláttam a melleit, azonnal elélveztem, ö meg kinevetett :D
Viszont utána maradt még és folytattuk, igaz, soká tudott belölem csak kipréselni ujabb gyönyört.
Persze én is nagyon bekéozelt voltam, hogy majd jol megdugom, stb,stb...
Utolag belegondolva vicces :D
Az mi gáz már, hogy 3 recsimániás is rámirt privátban? :D
(Utolso vagyok)
8
Hát végülis jól megdudtad, az a lényeg, nem? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!