Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS, hogy szedjem ki a tömlős sajtot?
Leszögezem előre tudom nem kellett volna, már mindegy, de nővérem szokott hazahozni ilyen tömlős sajtot ami picit nagyobb mint a sima átlag bolti, és csak egyik végén van olyan fém bigyusz a másik teljesen gömbölyded, étteremben használják valami kinyomógépbe.
Lényeg, hogy én ezt másra használtam hüyle voltam tudom, megmostam kívülről amennyire lehetett és hát... de az a baj, hogy közben valószínű a körmömmel megsértettem oldalt, és akkor vettem észre, hogy ahogy nyomtam be, ment össze a kezemben, aztán utána már jött is ki belőlem is, szóval oda be került.
A sírás kerülget, próbáltam újjal kiszedni amennyire lehet, de még mindig csöpög belőlem, gondolom olvad vagy nem tudom. De mit csináljak hogy szehetném ki?
Beleülnék egy kád vízbe az segítene valamennyire kiöblítené, ha közbe benyúlok, hogy a víz is jobban átjárja?
Vagy ha felteszek egy tampont az felszívná valamennyire? Az se baj ha egész doboz elmegy, csak szedje ki valahogy.
Szülőknek nem akarok szólni, így is elég elsz kimagyarázni, hogy mi lett azzal a vacakkal, már bánom az egészet.
Valaki adjon valami ötletet. :(
Érv vagy indok rá utolsó? Láttam én már itt elég trollt meg kamukérdést, de valahogy ez egyáltalán nem hordozza a tipikus troll / kamu jellemvonásokat, akkor meg mégis mi a bánat értelme lenne az egésznek.
Kérdező sem állt neki vitatkozni, vagy úgymond direkt húzni itt a mézes madzagot amibe még bele lehetne kötni vagy bármi. Megijedt, kiírta, megoldódott, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!