Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen volt, amikor elöször hagytátok orálnál, hogy a srác a szátokba élvezzen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 23:29
12/16 anonim válasza:
Nekem furán történt akkor rossznak ítéltem meg fiatal voltam hozzá.Az akkori szerelmem nem szólt csak ösztönösen megfogta a fejem, hajam és rányomta a fejem annyira amennyire csak bírta/bírtam.Mikor jött neki megfeszült az egész szám torkom, igazából nyelni is csak akkor tudtam amikor visszább húzta.Rossz élménynek gondoltam ezért később vége lett.Egy másik pasival simább volt ugy élvezett el ahogy nekem "tetszett", de az valamiért nem volt jó, minden alkalomnál egy hülye hiány érzetem volt.Vele is vége lett.Igazából azóta csak így szeretem vagy jobban csinálva mint ahogy elsőnek volt. 16L
13/16 anonim válasza:
Kicsit meglepett, nem tudtam milyen érzés lett, de izgató volt.
A mostani pasimnak ideális a mérete és formája, jól be tudom kapni és jó az íze, állaga is általában, rengetegszer csinálom neki.
14/16 anonim válasza:
12-es rossz élmény volt az első de később mégis úgy akartad???!?!?! franc érti ezt...
15/16 anonim válasza:
Igen14, a hiány érzet miatt. Nehéz megmagyarázni. Talán az is benne van, hogy ha már átadom magam neki, ha már csinálom akkor úgy élvezzen engem ahogy csak akar..vagy nem tudom, de jobb volt sokkal az első akkor azt éreztem hogy huhh nah ez mennyire jo lehetett neki hisz róla szól én meg mennyire jó vagyok és nem is kibírhatatlan, plusz egy igazán jo érzéssel töltött el. Büszkeség dologgal.
16/16 anonim válasza:
Először idegenkedtem tőle, de aztán megtetszett, sőt: megkedveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!