Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ilyet mondott nekem egy 21 éves srác?! Én egy tini lány vagyok.
Figyelt kérdés
Közös a baráti társaságunk, onnan ismerem. Én és a legjobb barátnőm próbáltuk a teli táskámba beletuszkolni az ásványvizet, majd mondtam hogy: "ahjj de nem megy bele!" Erre a fiú nekem: "Nekem is ezt fogod mondani?" ....
Ilyenkor mi játszódik le egy pasi fejében?
2021. okt. 7. 17:52
1/17 anonim válasza:
Szimplán csak egy suttyó volt egy primitív beszólással. Semmire nem gondolt, csak jópofizni akart de ahhoz is hülye volt.....
2/17 anonim válasza:
Ilyen korban gyakran előfordul az ilyesmi el szóltad magad 2 értelműen és ő rögtön reagált ez csak humor de azt hozzá teszem tetszel neki vagy akar valamit
f28
3/17 anonim válasza:
Tipikus nyomorék, csak azért merte ezt mondani, mert fiatal vagy, és tudta, hogy nem mered leoltani.
4/17 anonim válasza:
Húha, elsütött egy szex viccet, most vége a világnak.
5/17 anonim válasza:
4#
Igen.Ez borzasztó!
Azonnal kivinni, lelőni!
6/17 anonim válasza:
Talán hogy jó vagy nála és igen az ővét kellene magadba gyönöszölni már!
8/17 anonim válasza:
Miért vagytok kiakadva? Sztem tök jópofa a csávó, flörtölni probált. Ha meg nem próbálkozik akkor meg az a baj hogy béna incel.
9/17 anonim válasza:
Próbált kicsit bevágódni nagy méretre sugalva, ami tetszhet neked.
10/17 anonim válasza:
Azért ezt tényleg nem kell túlreagálni. Viccelt és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!