Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozdult már rá a párotokra másik srác vagy lány? Mit tudnék tenni ebben az esetben?
Szerintem ha megbízol annyira a párodban, hogy tudd, hiába nyomul az illető, akkor nincs is mit tenned.
Ha nem bízol meg benne ennyire, akkor pedig nyomulós harmadik nélkül is van egy problémátok, amin dolgozni kéne.
Volt hogy rám hajtott egy csaj a barátnőm előtt, utána mellé üllt a barátnőm kicsit beszélgettek aztán a csaj a környékről is eltünt.
Nem tudom miről lehetett szó, de hatásos volt az tuti.
Mindig ráhajtanak a barátnőmre, bárhová megyünk.
Persze akkor, ha pár percre magára hagyom. Amikor visszaérek, akkor átkarolom a másik pasi előtt és már érti is, mi a szitu.
Mindenkinek mozdultak már rá a párjára, ha mástnem akkor amikor nem vagy ott.
Mit tudsz tenni? Olyan erős érzelmi köteléket, harmóniát kialakítani köztetek hogy jobbnak lásson bárkinél a világon (ez meg nem a bicepszed/autód/melled/farkad méretétől függ).
Tehát az érdekel téged hogy ha az én páromra rámegy valaki , akkor te mit tudnál tenni.
Erre mondják azt hogy legalább kérdezni tudnál!!!
Mozdultak rá persze. Többször is. Nyilván ilyenkor ő is elmondja hogy bocsi de van párom nem akarok semmit. Ha pedig én is látom a dolgot, akkor odamegyek, és megmondom hogy ez nem pálya, próbálkozzon másnál.
Egy alkalom volt amikor nem volt elég az hogy szóban lett figyelmeztetve a fiatalember. Párom meg a barátnői elmentek kávézni, és nem szállt le róluk az illető, konkrétan mindegyik lánynál bepróbálkozott. Felhívott párom hogy ez van. Odamentem, nyilván elmondtam neki először szépen, hogy a hölgyek nem akarnak semmit tőle. Csak kötekedett, meg próbálta tovább nyomni a f*szságokat, meg tapizni őket, na akkor mondtam azt hogy oké, elkaptam a kezét, hátra csavartam, aztán szépen kidobtam a kávézóból. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!