Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A talpaitok, lábfejeitek mennyire tabu?
Van, aki nem csak nagy nyűg árán engedi, hanem kifejezetten élvezi, ha foglalkozik vele a pasas?
Életkort vagy minimum egy zeneszámot, ami akkor ment, amikor kibújtatok anyuból.
Hát én nagyon keveset tudok erről a témáról, de ha a foglalkozás az, hogy megsimogatják, megmasszírozzák a lábfejem, abban nagyon benne lennék. Viszont másban nem.
48N
A párommal jó ideje együtt voltunk, amikor szex közben egyszer a talpamat a szájához húzta és adott néhány puszit a talpamra.
Kifejezetten izgató volt. Tovább sosem ment, de azt mondta, hogy a lábamat is ugyanúgy szereti, mint az összes többi testrészemet.
Mondjuk ha 1 napja nem mostam volna lábat, akkor biztos nem engedtem volna. Ha tiszta és frissen mosott, akkor oké, de ne legyen ilyen "büdös lábra" izgulós, mert az már nem fér bele.
A párom rendszeresen simogatja, puszilgatja a lábam szex közben. Főleg ha a nyakában van:) kifejezetten izgató nekem is és neki is
30N
8-as vagyok.
Néha látok nőket nyáron, szandálban, akiknek a lába, sarka száraz, repedezett. Blöe, iszonyat undi :D
Szóval mindig odafigyelek, hogy ápolt legyen a lábfejem. És nem a párom kedvéért, hanem magam miatt.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!