Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nálatok orálnál fogat lehet használni a ti puncitokhoz? Vagy annyira tabu, mint fogazni szopásnál?
Elsősorban úgy értem először ujjal és nyalásokkal felizgatni majd az ajkakkal szivogatni a felizgult vérbő csiklót, résnyire nyitni a szájat és finoman a fogak közé venni -nem ráharapni- és nyelvvel úgy izgatni tovább hogy jobban mélyebben hozzáférjen a férfi és intenzívebb legyen az érzés.
Másodszor meg akinek erősebb ingerre van szüksége az orgazmushoz minthogy szimplán csak nyelvvel nyaljon a fiú mert kevés lenne az neki, annak ez már túl sok?
Volt egy lány ismerősöm neki foggal kellett fel-le menjek a klit-jén persze itt sem harapás volt hanem szimplán erősebb inger kellett hogy élvezésig szájmunkázzam.
Nagy mókamester vagy te kérdező!
Engem már tiltottak ilyen kérdésért, mert odatalált pár feminista.
Kiváncsi vagyok ez a kérdés itt marad-e, és törölnek-e téged.
Szinte ugyanezt kérdeztem meg, mert szimplán érdekelt volna.
A Főgáznál kell feltenni ezeket a kérdéseket.
ugyfelszolgalat@fogaz.hu
6-7 na megjöttek a feministák....valahogy ezek mindig kiszagolják ezeket a kérdéseket.
Majd figyeld meg mit művelnek, ha még jön pár válasz, ami nekik nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!