Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van olyan kevés, normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan kevés, normális szexualitású nő, akinek nem tabu a lábfétis minden formája?

Figyelt kérdés

Prűd pi csàkkal van tele a bolygó. Ettől undorodnak, de az anális majális alap náluk. Szerintem

1. NEM TUDJÁK, mekkora élvezetet okozhat a lábuk, mint erogén zóna izgatása, kényeztetése

2. Valószínűleg ápolatlan sok nő lábfeje, s a szégyenérzet dolgozik bennük.

2021. szept. 16. 16:15
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
85%
Mi az a szó, hogy normális? Kinek mit jelent? Ki határozza meg a fogalmát?
2021. szept. 16. 16:16
 2/40 anonim ***** válasza:
85%
Mit nem lehet azon megérteni hogy sok nő számára nem okoz élvezetet ha nyalogatják, csókolgatják a talpukat és hasonlók? Nem azért mert ápolatlanok, hanem mert semmi élvezetet nem látnak benne.
2021. szept. 16. 16:18
 3/40 anonim ***** válasza:
33%
Rengeteg a prűd nő, ez tény. A legtöbb csaj az erkölcsi normák miatt utasítja vissza alapból az ilyesmit. Sokan tényleg úgy vannak vele, ha egyszer sikerül kipróbálniuk valami extrémet, utána imádni fogják.
 4/40 anonim ***** válasza:
27%
Mert a nők többsége nagyon látszatnak él. Minden, ami nem megszokott, azt elutasítják, hisz az nem illik bele a hercegnő képbe. Amióta ment a Szürke 50 árnyalata hype, azóta a BDSM is tök elfogadott náluk. Haa média felkapná a lábfétist, akkor az is az lenne. Hát így működnek.
 5/40 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem a nők szeretik, ha lábfejüket kényeztetik. A lábra recskázás lehet inkább a szűk keresztmetszet náluk…
2021. szept. 16. 16:19
 6/40 A kérdező kommentje:
#2: de a szex nem csak a saját élvezetemről szól. Nem? Ha egy nő kérne bármi ilyet, de nekem nem kedvencem, akkor is megtenném, mert örömet szeretnék szerezni neki.
2021. szept. 16. 16:20
 7/40 anonim ***** válasza:
57%
Huhh, 4es ennyire durván rátapintani a lényegre, ezek eszembe se jutottak. Brilliáns észrevétel. Az egyik a hercegnő kép, amit írtál. A másik a szürke 50 árnyalata, hogy a legtöbb csaj a pasiját már a hevesebb szexért is leordítja, de ha a szürke 50 árnyalatában a kőgazdag pasi a szegény lányt keményen megbünteti, az mennyire menő, meg romantikus, és a csávónak ők is engednének mindent...
2021. szept. 16. 16:21
 8/40 anonim ***** válasza:
60%
Haver olyan nőt még a lábfétist tolerálók között sem fogsz találni akit egyből lerohansz hogy helló Bözsi Jocó vagyok és a lábadra akarom verni. Ismerkedj normál módon, nyerd el a bizalmat, szimpátiát és majd utána gyere elő a fétiseddel.
2021. szept. 16. 16:21
 9/40 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom, nekem a láb egyáltalán nem erogén zóna, de azt furcsállottam mit hápognak össze ha a férfi lábfétises, de az anál "normális"...
2021. szept. 16. 16:24
 10/40 anonim ***** válasza:
82%

Attól mert valakinek nincs lábfétise, miért is lesz prűd? Nem értem. Mert neked valami bejön, attól még nem kell mindenkinek oda meg vissza lennie érte. Egy csomó nőnek nem erogén zóna a láb, olyat is ismertem akinek még a melle se volt az. Tehát ez nem prűdség.

És képzeld, a nők nagy része az análért se feltétlen van oda, csak bevállaljak a párjuk miatt.

Elég ostoba felfogásod van.

2021. szept. 16. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!